0

N-standaard a5

Unieke Presentatie in Stijlvol Acryl

Presenteer uw items op een opvallende en stijlvolle manier met onze acryl N-standaard voor schuin liggende A5 presentaties (15x21 cm). Deze veelzijdige standaard, met een opstaande rand van 20 mm, is ontworpen om tablets, boekjes, brochures, flyers, horloges en meer elegant en stevig te ondersteunen. De opstaande rand zorgt ervoor dat uw producten keurig op hun plaats blijven liggen, waardoor uw presentatie altijd netjes en georganiseerd oogt.

✅ Elegant Acryl Design: De transparante acrylconstructie van de N-standaard voegt een eigentijds en elegant karakter toe aan uw presentatie, waardoor de aandacht op uw items wordt gevestigd.

✅ Geschikt voor A5 Formaat: Specifiek ontworpen voor A5 schuin liggende presentaties (15x21 cm), waardoor het ideaal is voor diverse items zoals tablets, boekjes, brochures, flyers en horloges.

✅ Opstaande Rand voor Stevige Positionering: De opstaande rand van 20 mm zorgt voor een stevige positionering van uw producten, zodat ze niet verschuiven en uw presentatie altijd professioneel oogt.

✅ Multifunctioneel Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan items, waardoor deze N-standaard een veelzijdige toevoeging is aan uw presentatieruimte.

Upgrade uw presentatie met de N-Standaard A5 van acryl. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze functionele en elegante standaard een verfijnde touch toevoegt aan uw presentatieruimte. Laat uw items schitteren en trek de aandacht van uw publiek met deze stijlvolle acryl N-standaard.

Specificaties

Artikelnummer: 21900390
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 150 x 210 mm (B x D)
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 173 gram
Extra: hoogte 90 mm. opstaande rand 20 mm

N-standaard a5

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 21900390
Sale!
4 .25 p.st. 4.95 5 .14 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,25 p.st.
25 stuks € 4,00 p.st.
50 stuks € 3,80 p.st.
100 stuks € 3,65 p.st.

Nieuwste producten

N-Standaard A5 - Stijlvol Presenteren met Handige Schuinte

Upgrade uw presentatie met onze acryl N-standaard, speciaal ontworpen voor schuin liggende A5 presentaties (15x21 cm). Geschikt voor diverse items zoals tablets, boekjes, brochures, flyers, horloges en meer. De opstaande rand van 20 mm zorgt ervoor dat uw producten stevig op hun plek blijven liggen, waardoor een elegante en opvallende presentatie gegarandeerd is.

Veelzijdig en Eigentijds Design: Het acryl N-standaardontwerp voegt een veelzijdige en eigentijdse uitstraling toe aan uw presentatieruimte, waardoor het geschikt is voor verschillende producten.

Geschikt voor A5 Formaat: Specifiek ontworpen voor A5 formaat (15x21 cm), biedt deze standaard de perfecte schuinte voor een onderscheidende en moderne presentatie.

Ideaal voor Diverse Items: Geschikt voor diverse items zoals tablets, boekjes, brochures, flyers, horloges en meer. De veelzijdigheid maakt deze N-standaard geschikt voor verschillende presentatiebehoeften.

Opstaande Rand voor Stabiliteit: De 20 mm opstaande rand garandeert stabiliteit en zorgt ervoor dat uw producten goed op hun plaats blijven liggen, zelfs bij schuine presentaties.

Upgrade uw presentatie met de N-Standaard A5. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle en functionele standaard een verfijnde touch toevoegt aan uw presentatieruimte. Presenteer uw items met klasse en laat ze opvallen met deze eigentijdse acryl N-standaard.