0

a4 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onbreekbare A4 Kaarthouder met bamboe voet - blank bamboe. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie moeiteloos naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een must-have is voor uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Te Gebruiken:
Schakel moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik.

✅ Heldere PETG Kaarthouder:
Gemaakt van glashelder PETG en met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een kristalheldere stevige presentatie van uw A4-formaat (menu)kaarten.

✅ Stevige bamboe Voet - bamboe blank:
Rustend op een solide houten voet in blank bamboe, garandeert deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. Geen zorgen meer over barsten of breken als het van de tafel valt.

✅ Breedte van de Sleuf:
De perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt voor veilige bevestiging van uw kaarten zonder risico op beschadiging.

Upgrade vandaag nog uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onbreekbare A4 Kaarthouder met bamboe voet en geef uw zakelijke uitstraling de professionele touch die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20606144_20606390
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe blank
Extra: voet : 210 x 75 x 30 mm (b x d x h). Breedte sleuf is 4 mm.

a4 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20606144_20606390
12 .95 p.st. 15 .67 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de ideale combinatie van langdurige kwaliteit, verfijnde stijl en praktische functionaliteit met onze onverwoestbare A4 Kaarthouder voorzien van een bamboe voet in natuurlijk blank bamboe. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie met gemak naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze rechtmatig verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een essentieel element is voor uw zakelijke presentaties:

Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Maak naadloos de overstap tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik.

Heldere PETG Kaarthouder: Gefabriceerd van glashelder PETG met een indrukwekkende dikte van 2 mm, presenteert deze kaarthouder uw A4-formaat (menu)kaarten met een kristalheldere en robuuste uitstraling.

Robuuste bamboe Voet - Natuurlijk Bamboe: Rustend op een stevige houten voet in natuurlijk blank bamboe, biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een elegant accent toe aan uw presentatie.

Onverwoestbaar Ontwerp: In tegenstelling tot acrylglas is deze kaarthouder onverwoestbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over barsten of breken, zelfs niet als het onverhoopt van de tafel valt.

Optimale Sleufbreedte: De perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Verbeter vandaag nog uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, elegante en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A4 Kaarthouder met bamboe voet en geef uw zakelijke uitstraling de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!