0

a4 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

Ontdek de ultieme fusie van duurzaamheid, elegantie en functionaliteit met onze onverwoestbare A4 Kaarthouder met bamboe voet in een warme karamelkleur. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie moeiteloos naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een onmisbare toevoeging is aan uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak:
Naadloos schakelen tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik.

✅ Heldere PETG Kaarthouder:
Gefabriceerd van glashelder PETG met een indrukwekkende dikte van 2 mm, presenteert deze kaarthouder uw A4-formaat (menu)kaarten met een kristalheldere en stevige uitstraling.

✅ Stevige Bamboe Voet - Karamelkleurig Bamboe:
Rustend op een solide houten voet in een warme karamelkleurige bamboe, garandeert deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle en warme uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. Geen zorgen meer over barsten of breken, zelfs niet als het onverhoopt van de tafel valt.

✅ Optimale Sleufbreedte:
De perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder enig risico op beschadiging.

Upgrade vandaag nog uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A4 Kaarthouder met bamboe voet in karamelkleur en geef uw zakelijke uitstraling de professionele touch die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20606145_20606390
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe karamel
Extra: voet : 210 x 75 x 30 mm (b x d x h). Breedte sleuf is 4 mm.

a4 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20606145_20606390
12 .95 p.st. 15 .67 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de perfecte harmonie tussen robuustheid, allure en gebruiksgemak met onze onverwoestbare A4 Kaarthouder, voorzien van een voet vervaardigd uit warm karamelkleurig bamboe. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie op een moeiteloze wijze naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een onmisbare aanvulling is op uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Wissel naadloos tussen diverse boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan op basis van uw behoeften en doelstellingen.

✅ Helderheid van PETG Kaarthouder: Vervaardigd van kristalhelder PETG met een indrukwekkende dikte van 2 mm, presenteert deze kaarthouder uw A4-formaat (menu)kaarten met een ongeëvenaarde helderheid en duurzaamheid.

✅ Solide Bamboe Voet - Karamelkleurig Bamboe: Gesteund door een stevige houten voet in een warme karamelkleurige bamboe, biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle en warme uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onverwoestbaar Ontwerp: In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over mogelijke schade bij een onverwachte val. Het blijft intact, altijd en overal.

✅ Optimale Sleufbreedte: Met de perfecte sleufbreedte van 4 mm geniet u van een veilige bevestiging van uw kaarten zonder enig risico op beschadiging. Uw informatie blijft op een professionele en onberispelijke wijze gepresenteerd.

Upgrade vandaag nog uw tafelpresentatie en maak een blijvende indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, elegante en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A4 Kaarthouder met bamboe voet in karamelkleur en geef uw zakelijke uitstraling de professionele flair die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken, als een krachtige uiting van uw toewijding aan zowel stijl als duurzaamheid.