0

a4 onbreekbare kaarthouder met houten voet - beuken

Op zoek naar een hoogwaardige tafeldisplay voor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten? Overweeg dan onze onbreekbare A4 Kaarthouder met Houten Voet in beuken uitvoering. Hier zijn redenen waarom deze kaarthouder uw presentatie naar een hoger niveau tilt:

✅ Dubbelzijdig Te Gebruiken:
Deze tafeldisplay is slim ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u moeiteloos van boodschap kunt wisselen zonder gedoe.

✅ Heldere PETG Kaarthouder:
Gemaakt van glashelder PETG met een indrukwekkende dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een kristalheldere presentatie van uw A4-formaat kaarten.

✅ Stevige Houten Voet - Beuken Uitvoering:
Rustend op een solide houten voet in beuken, garandeert deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexi is deze kaarthouder onbreekbaar. Als het van de tafel valt, blijft het heel, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over barsten of breken.

✅ Breedte van de Sleuf:
De sleuf in de kaarthouder heeft een perfecte breedte van 4 mm, ideaal voor het veilig vasthouden van uw kaarten.

Upgrade vandaag nog uw tafelpresentatie en geef uw prijslijsten, menukaarten en informatiekaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel onze onbreekbare A4 Kaarthouder met Houten Voet - Beuken en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Kies voor een professionele uitstraling en investeer in kwaliteit.

Specificaties

Artikelnummer: 20602842_20606390
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: PETG helder - beukenhout
Kleur: transparant
Extra: voet : 210 x 75 x 30 mm (b x d x h). Breedte sleuf is 4 mm.

a4 onbreekbare kaarthouder met houten voet - beuken

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20602842_20606390
Sale!
11 .95 p.st. 12.95 14 .46 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Op zoek naar een verfijnde tafeldisplay voor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten? Onze onbreekbare A4 Kaarthouder met Houten Voet in beuken uitvoering is de perfecte keuze voor een stijlvolle en veelzijdige presentatie. Ontdek hieronder waarom deze kaarthouder uw tafelpresentatie naar een hoger niveau tilt:

Dubbelzijdig Te Gebruiken: Schakel moeiteloos tussen boodschappen met onze ontworpen tafeldisplay, speciaal gemaakt voor dubbelzijdig gebruik.

Heldere PETG Kaarthouder: Gemaakt van glashelder PETG met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een kristalheldere presentatie van uw A4-formaat kaarten.

Stevige Houten Voet - Beuken Uitvoering: Rustend op een stabiele houten voet, uitgevoerd in beuken, garandeert niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

Breedte van de Sleuf: Met een sleufbreedte van 4 mm is de kaarthouder perfect voor het veilig vasthouden van uw kaarten.

Upgrade vandaag nog uw tafelpresentatie en geef uw prijslijsten, menukaarten en informatiekaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel onze onbreekbare A4 Kaarthouder met Houten Voet - Beuken en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige en stijlvolle tafeldisplay. Kies voor een professionele uitstraling en investeer in kwaliteit met onze onbreekbare A4 Kaarthouder.