0

a5 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

Ontdek de ideale samensmelting van duurzaamheid, stijl, en functionaliteit met onze onverwoestbare A5 Kaarthouder met een blanke bamboe voet. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie moeiteloos naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten, of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een onmisbare toevoeging is aan uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak:
Schakel moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de behoeften van het moment.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder:
Vervaardigd van kristalhelder PETG en met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een heldere en stevige presentatie van uw A5-formaat (menu)kaarten.

✅ Robuuste bamboe Voet - blank bamboe:
Met een solide houten voet in blank bamboe biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Optimale Sleufbreedte:
Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Verhoog vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onbreekbare A5 Kaarthouder met blanke bamboe voet en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20606044_20606490
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm. (BxH)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe blank
Extra: voet : 75 x 148 x 30 mm Breedte sleuf is 4 mm.

a5 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20606044_20606490
9 .95 p.st. 12 .04 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de perfecte synergie tussen duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A5 Kaarthouder, voorzien van een blanke bamboe voet. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie met gemak naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een essentiële toevoeging is aan uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Wissel moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de behoeften van het moment, waardoor u flexibiliteit en veelzijdigheid toevoegt aan uw displays.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder: Gefabriceerd van helder PETG-materiaal met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een glasheldere en solide presentatie van uw A5-formaat (menu)kaarten. Uw informatie wordt op een indrukwekkende manier gepresenteerd, met scherpte en duurzaamheid.

✅ Robuuste bamboe Voet - blanke bamboe: Met een stevige houten voet in blank bamboe biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit, maar voegt ook een verfijnde uitstraling toe aan uw presentatie. De combinatie van functionaliteit en stijl zorgt voor een professionele en aantrekkelijke weergave.

✅ Onbreekbaar Ontwerp: In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. Maak u geen zorgen over mogelijke schade bij onverwachte valpartijen; deze kaarthouder blijft intact en betrouwbaar.

✅ Optimale Sleufbreedte: Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging. Uw waardevolle informatie blijft op een veilige en goed gepresenteerde manier op zijn plaats.

Verbeter vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, elegante en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A5 Kaarthouder met blanke bamboe voet en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken, als een krachtige reflectie van uw toewijding aan zowel functionaliteit als esthetiek.