0

a5 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

Ontdek de perfecte fusie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A5 Kaarthouder in een warme karamelkleurige bamboe-uitvoering. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt moeiteloos uw presentatie naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een essentiële toevoeging is aan uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak:
Schakel naadloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de behoeften van het moment.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder:
Vervaardigd van kristalhelder PETG met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een heldere en stevige presentatie van uw A5-formaat (menu)kaarten.

✅ Robuuste Bamboe Voet - Karamelkleurig Bamboe:
Met een solide houten voet in een warme karamelkleurige bamboe-uitvoering biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Optimale Sleufbreedte:
Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Verhoog vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A5 Kaarthouder in karamelkleurige bamboe-uitvoering en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20606045_20606490
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm. (BxH)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe karamel
Extra: voet : 75 x 148 x 30 mm Breedte sleuf is 4 mm.

a5 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20606045_20606490
Sale!
8 .95 p.st. 9.95 10 .83 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de optimale samensmelting van duurzaamheid, elegantie en functionaliteit met onze onverwoestbare A5 Kaarthouder, met een warme karamelkleurige bamboestijl. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie moeiteloos naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een essentiële aanvulling is voor uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Schakel moeiteloos tussen diverse boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie gemakkelijk aan aan de behoeften van het moment.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder: Gemaakt van kristalhelder PETG met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een duidelijke en stevige presentatie van uw A5-formaat (menu)kaarten.

✅ Stevige Bamboe Voet - Karamelkleurige Bamboe: Met een robuuste houten voet in een warme karamelkleurige bamboestijl zorgt deze kaarthouder niet alleen voor stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp: In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Optimale Sleufbreedte: Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder risico op beschadiging.

Verbeter vandaag nog de presentatie van uw tafel en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A5 Kaarthouder in karamelkleurige bamboestijl en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!