0

a6 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

Ontdek de perfecte harmonie tussen duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A6 Kaarthouder, voorzien van een blanke bamboe voet. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt uw presentatie moeiteloos naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een onmisbare aanvulling is voor uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak:
Schakel moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie gemakkelijk aan aan de behoeften van het moment.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder:
Vervaardigd van kristalhelder PETG en met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een heldere en stevige presentatie van uw A6-formaat (menu)kaarten.

✅ Robuuste Bamboe Voet - Blank Bamboe:
Met een solide houten voet in blank bamboe biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Optimale Sleufbreedte:
Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Verhoog vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A6 Kaarthouder met blanke bamboe voet en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20605944_20606590
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 148 mm (b x h)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe blank
Extra: voet : 105 x 60 x 30 mm. (LxBxH) Breedte sleuf is 4 mm.

a6 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - blank

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20605944_20606590
Sale!
6 .95 p.st. 7.95 8 .41 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de perfecte harmonie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A6 Kaarthouder, compleet met een elegante blanke bamboe voet. Deze hoogwaardige tafeldisplay brengt moeiteloos uw presentatie naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn de aandachtspunten waarom deze kaarthouder een onmisbare toevoeging is voor uw zakelijke presentaties:

  1. Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Schakel moeiteloos tussen diverse boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de behoeften van het moment.

  2. Helderheid van de PETG Kaarthouder: De heldere PETG kaarthouder, vervaardigd van kristalhelder materiaal met een dikte van 2 mm, biedt een transparante en stevige presentatie van uw A6-formaat (menu)kaarten.

  3. Robuuste Bamboe Voet - Blank Bamboe: De solide bamboe voet in blank bamboe biedt niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

  4. Onbreekbaar Ontwerp: Het onbreekbare ontwerp zorgt voor gemoedsrust, zonder zorgen over schade bij onverwachte valpartijen.

  5. Optimale Sleufbreedte: Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Upgrade vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie. Maak indruk op uw klanten of gasten met onze veelzijdige, stijlvolle en duurzame A6 Kaarthouder. Bestel nu en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!