0

a6 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

Ontdek de ideale combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A6 Kaarthouder, voorzien van een warme karamelkleurige bamboe voet. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt moeiteloos uw presentatie naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier zijn enkele redenen waarom deze kaarthouder een onmisbare aanvulling is voor uw zakelijke presentaties:

✅ Dubbelzijdig Gebruiksgemak:
Schakel moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie gemakkelijk aan aan de behoeften van het moment.

✅ Helderheid van de PETG Kaarthouder:
Vervaardigd van kristalhelder PETG en met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een heldere en stevige presentatie van uw A6-formaat (menu)kaarten.

✅ Robuuste Bamboe Voet - Karamelkleurige Bamboe:
Met een solide houten voet in een warme karamelkleurige bamboe-uitvoering biedt deze kaarthouder niet alleen stabiliteit maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaar Ontwerp:
In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Optimale Sleufbreedte:
Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten zonder het risico op beschadiging.

Verhoog vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A6 Kaarthouder met karamelkleurige bamboe voet en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!

Specificaties

Artikelnummer: 20605945_20606590
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 148 mm (b x h)
Materiaal: PETG helder - bamboe
Kleur: transparant, bamboe karamel
Extra: voet : 105 x 60 x 30 mm. (LxBxH) Breedte sleuf is 4 mm.

a6 onbreekbare kaarthouder met bamboe voet - karamel

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20605945_20606590
7 .95 p.st. 9 .62 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Ontdek de ultieme harmonie tussen duurzaamheid, stijl en functionaliteit met onze onverwoestbare A6 Kaarthouder, voorzien van een voet in een warme karamelkleurige bamboe-uitvoering. Deze hoogwaardige tafeldisplay tilt moeiteloos uw presentatie naar een hoger niveau, waardoor uw prijslijsten, menukaarten of informatiekaarten de onverdeelde aandacht krijgen die ze verdienen. Ontdek waarom deze kaarthouder een onmisbare toevoeging is voor uw zakelijke presentaties:

✅ Naadloos Dubbelzijdig Gebruiksgemak: Switch moeiteloos tussen verschillende boodschappen dankzij het slimme ontwerp voor dubbelzijdig gebruik. Pas uw presentatie eenvoudig aan aan de behoeften van het moment.

✅ Glasheldere PETG Kaarthouder: Gevormd uit kristalhelder PETG met een dikte van 2 mm, biedt deze kaarthouder een transparante en stevige presentatie van uw A6-formaat (menu)kaarten.

✅ Stevige Bamboe Voet - Karamelkleurige Uitvoering: Met een solide houten voet in een warme karamelkleurige bamboe-uitvoering garandeert deze kaarthouder niet alleen stabiliteit, maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

✅ Onbreekbaarheid Verzekerd: In tegenstelling tot plexiglas is deze kaarthouder onbreekbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade bij onverwachte valpartijen.

✅ Ideale Sleufbreedte: Met een perfecte sleufbreedte van 4 mm zorgt deze kaarthouder voor een veilige bevestiging van uw kaarten, zonder het risico op beschadiging.

Versterk vandaag nog de uitstraling van uw tafelpresentatie en maak indruk op uw klanten of gasten met deze veelzijdige, stijlvolle en duurzame tafeldisplay. Bestel onze onverwoestbare A6 Kaarthouder met karamelkleurige bamboe voet en geef uw zakelijke presentatie de professionele uitstraling die het verdient. Investeer in kwaliteit en laat uw presentatie voor zichzelf spreken!