0

Brochurestandaard Zigzag Standard 6x A4 Zilver

Speels en Functioneel Design: De Zig Zag Brochure Stand is een bekende brochurehouder die bekendstaat om zijn speelse en functionele ontwerp. Met zijn dubbelzijdige design en hoge capaciteit voor brochures, biedt deze stand ruimte aan maar liefst 6 planken om jouw A4-literatuur stijlvol te presenteren.

Hoogwaardige Materialen: De stand is vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen. De 6 planken zijn zilver gepoedercoat (RAL 9006), wat duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling garandeert. De aluminium zijpaal en het zilvergrijze gelamineerde MFC houten onderstel, voorzien van 4 rubberen voetjes, zorgen voor stabiliteit en een professionele look.

Veelzijdige Toepassing: De Zig Zag Brochure Stand is ideaal voor gebruik op beurzen, recepties, in hotels, showrooms en andere zakelijke settings. Het is een veelzijdige oplossing om jouw brochures, flyers en andere literatuur op een opvallende en georganiseerde manier te presenteren.

Eenvoudige Zelfmontage: Deze stand wordt geleverd in een plat pakketformaat, waardoor zelfmontage snel en eenvoudig is. Dit betekent dat je binnen de kortste keren jouw brochures en literatuur kunt presenteren in deze aantrekkelijke stand.

Kies voor de Zig Zag Brochure Stand om jouw brochures en literatuur op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Of je nu een beurs bezoekt, een receptie organiseert, een hotel runt of een showroom hebt, deze stand biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Laat jouw brochures en flyers opvallen en maak indruk op jouw doelgroep met deze hoogwaardige brochurestand.

Specificaties

Artikelnummer: ZZPUA
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Buitenmaat: 450 x 1503 x 300 mm BxHxD
Materiaal: aluminium
Kleur: zilver
Gewicht: 8,27 kg

Brochurestandaard Zigzag Standard 6x A4 Zilver

  • Leverbaar per stuk
  • ZZPUA
169 .00 p.st. 204 .49 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Zig Zag Brochure Stand - Jouw Opvallende Brochurehouder voor 6x A4 in Zilver

De Zig Zag Brochure Stand is een welbekende brochurehouder die een speels en dubbelzijdig ontwerp combineert met een aanzienlijke capaciteit voor brochures. Deze houder biedt plaats aan maar liefst 6 A4-literatuuritems op zes zilver gepoedercoate planken. De combinatie van een aluminium zijpaal en een zilvergrijze laminaat MFC houten voet met vier rubberen voetjes zorgt voor een stevige en stabiele basis.

Veelzijdig in Gebruik

De Zig Zag Brochure Stand komt goed van pas op diverse locaties, of je nu deelneemt aan beurzen, een receptie organiseert, gasten verwelkomt in een hotel of een showroom runt. Deze brochurehouder voegt een stijlvolle en informatieve touch toe aan elke ruimte.

Eenvoudig te Monteren

De Zig Zag Brochure Stand wordt geleverd in een handig plat pakketformaat, wat de zelfmontage een fluitje van een cent maakt. Je kunt deze brochurehouder snel en eenvoudig in elkaar zetten, zodat je meteen aan de slag kunt met het presenteren van jouw brochures, flyers, of andere literatuur.

Kenmerken in het Overzicht


- Aluminium zijpaal met een zilvergrijze gelamineerde MFC houten voet voor optimale stabiliteit.
- Snel en eenvoudig te monteren, zonder gedoe.
- 6 zilver gepoedercoate planken (RAL 9006) die perfect geschikt zijn voor A4 staande literatuur.

De Zig Zag Brochure Stand biedt een aantrekkelijke manier om jouw literatuur te presenteren en potentiële klanten of bezoekers aan te spreken. Of je nu informatie deelt op een beurs of je bedrijfsbrochures presenteert in een showroom, deze houder zorgt voor een overzichtelijke en professionele weergave. Bestel de Zig Zag Brochure Stand vandaag nog en maak indruk met jouw literatuurpresentatie.