0

dakstandaard liggend a6

Verbeter uw Presentatie met de Plexi Dakstandaard voor Liggend A6 Formaat

Upgrade uw vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten met onze Plexi Dakstandaard, speciaal ontworpen voor liggend A6 formaat (50 x 150 mm per zijde). Deze handige houder voor naamkaartjes biedt de ideale oplossing voor een professionele en eenvoudig verwisselbare presentatie.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Dubbelzijdig Gebruik:
Deze dakstandaard is aan twee zijden te gebruiken, waardoor u de flexibiliteit heeft om informatie aan beide kanten te presenteren.

✅ Eenvoudig te Verwisselen:
Dankzij het slimme ontwerp is de standaard eenvoudig te verwisselen. Schuif het papier erin en pas uw presentatie moeiteloos aan.

✅ Ideaal voor Vergaderingen en Conferenties:
Uitermate geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Verbeter de professionele uitstraling van uw evenementen met deze praktische dakstandaard.

✅ Geschikt voor 1/2 A6 Formaat:
Met een formaat van 50 x 150 mm per zijde is deze dakstandaard perfect geschikt voor 1/2 A6 formaat, waardoor het een handige keuze is voor naamkaartjes.

Omschrijving:
De Plexi Dakstandaard voor Liggend A6 formaat is een handige en veelzijdige houder voor uw naamkaartjes. Het is de perfecte aanvulling voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten, waarbij dubbelzijdige functionaliteit en eenvoudige verwisselbaarheid centraal staan. Bestel vandaag nog en verbeter de presentatie van uw evenementen op een professionele manier!

Specificaties

Artikelnummer: 21800190
Formaat (Bekijk maattabel): A6 liggend
Afmeting: 148 x 105 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 54 gram
Extra: zicht per zijde is 148 x 50 mm (b x h)

dakstandaard liggend a6

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21800190
2 .90 p.st. 3 .51 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,90 p.st.
12 stuks € 2,75 p.st.
24 stuks € 2,60 p.st.
48 stuks € 2,45 p.st.

Klanten kochten ook

T-standaard A6 landscape T-standaard A6 landscape

Leverbaar per 12 stuks

2 .75 p.st.
Bekijk product
menuhouder a6 liggend met alu-voet menuhouder a6 liggend met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

9 .75 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer uw Presentatie met de Plexi Dakstandaard voor Liggend A6 Formaat

Upgrade uw vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten met onze geavanceerde Plexi Dakstandaard, specifiek ontworpen voor liggend A6 formaat (50 x 150 mm per zijde). Deze handige naamkaarthouder biedt de perfecte oplossing voor een professionele presentatie die eenvoudig verwisselbaar is.

Belangrijkste Voordelen:

Dubbelzijdig Gebruik: Deze dakstandaard is ontworpen voor dubbelzijdig gebruik, waardoor u de vrijheid heeft om informatie aan beide zijden te presenteren en de aandacht van uw publiek te trekken.

Gemakkelijk te Verwisselen: Dankzij het doordachte ontwerp is de standaard moeiteloos te verwisselen. Schuif simpelweg het papier erin en pas uw presentatie aan zonder gedoe.

Ideaal voor Vergaderingen en Conferenties: Deze dakstandaard is perfect geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten, waar het verbeteren van de professionele uitstraling van cruciaal belang is.

Geschikt voor 1/2 A6 Formaat: Met een afmeting van 50 x 150 mm per zijde is deze dakstandaard ideaal voor 1/2 A6 formaat, waardoor het een praktische keuze is voor naamkaartjes en kleine aankondigingen.

Omschrijving: De Plexi Dakstandaard voor Liggend A6 formaat is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke naamkaarthouder die de perfecte aanvulling vormt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Profiteer van de dubbelzijdige functionaliteit en eenvoudige verwisselbaarheid om uw evenementen professioneel te presenteren. Bestel vandaag nog en til uw presentaties naar een hoger niveau!