0

draadfolderhouder 3 vaks A4

Versterk uw presentatie met ons stevige metalen Brochurerek, een draadfolderhouder met 3 vakken voor een trapsgewijze presentatie van A4-formaat drukwerk. Dit rek is ideaal voor het aanbieden van diverse drukwerkitems zoals folders, tijdschriften of kranten. De combinatie van stevigheid en stijl wordt benadrukt door de fraai zilverkleurig gecoate afwerking.

Belangrijkste kenmerken van ons Brochurerek:

✅ Trapsgewijze Presentatie: Met 3 vakken biedt dit brochurerek een trapsgewijze opstelling voor een overzichtelijke presentatie van A4-formaat drukwerk, waardoor het direct de aandacht trekt.

✅ Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor het aanbieden van diverse drukwerkitems, zoals folders, tijdschriften of kranten, waardoor het een praktische oplossing is voor diverse toepassingen.

✅ Stevige Metalen Constructie: Gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan, biedt dit brochurerek de stevigheid die nodig is om uw drukwerk veilig te presenteren.

✅ Stijlvolle Zilverkleurige Coating: De fraaie zilverkleurige gecoatte afwerking voegt een stijlvol element toe aan uw presentatie, waardoor het brochurerek niet alleen functioneel is maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging is.

Transformeer uw ruimte en presenteer uw drukwerk op een professionele en overzichtelijke manier met ons stevige Brochurerek. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Specificaties

Artikelnummer: 20400405
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 440 x 240 x 225 mm
Binnenmaat: 220 x255 x 28 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 28 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 1237 gram

draadfolderhouder 3 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20400405
25 .95 p.st. 31 .40 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 25,95 p.st.
2 stuks € 24,95 p.st.
5 stuks € 23,95 p.st.
10 stuks € 22,95 p.st.

Nieuwste producten

Transformeer uw ruimte en creëer een professionele en overzichtelijke presentatie met ons stevige metalen Brochurerek. Deze draadfolderhouder met 3 vakken biedt een trapsgewijze presentatie voor A4-formaat drukwerk, waaronder folders, tijdschriften of kranten. De belangrijkste kenmerken van ons brochurerek zijn:

Stevige Metalen Constructie: Gebouwd om langdurig gebruik te weerstaan, biedt dit brochurerek de benodigde stevigheid om uw drukwerk veilig te presenteren.

Trapsgewijze Presentatie: Met 3 vakken zorgt dit brochurerek voor een overzichtelijke presentatie van A4-formaat drukwerk, waardoor het direct de aandacht trekt.

Stijlvolle Zilverkleurige Coating: De fraai zilverkleurig gecoate afwerking voegt niet alleen stijl toe maar maakt het brochurerek ook visueel aantrekkelijk.

Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor het aanbieden van diverse drukwerkitems, zoals folders, tijdschriften of kranten, waardoor het een praktische oplossing is voor verschillende toepassingen.

Bestel vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met ons Brochurerek!