0

Draadfolderhouder wand 15 vaks A4

Ruim Folderrek voor Muurbevestiging - Geef Uw Drukwerk de Aandacht die het Verdient

Op zoek naar een ruime oplossing voor het presenteren van tijdschriften, kranten en brochures? Ons groot metalen folderrek voor muurbevestiging biedt maar liefst 15 vakken om verschillende drukwerkitems overzichtelijk te etaleren. Dit rek kan stevig aan iedere muur worden bevestigd en zorgt ervoor dat uw drukwerk professioneel en georganiseerd wordt gepresenteerd.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ 15 Ruime Vakken: Met 15 vakken biedt dit folderrek voldoende ruimte om een grote verscheidenheid aan tijdschriften, kranten en brochures tentoon te stellen, waardoor u uw klanten en bezoekers een uitgebreide selectie kunt bieden.

✅ Stevige Muurbevestiging: Het rek kan veilig en stevig aan iedere wand worden bevestigd, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in drukke omgevingen.

✅ Overzichtelijke Presentatie: Door uw drukwerk in dit ruime folderrek te plaatsen, zorgt u voor een overzichtelijke en professionele presentatie die de aandacht van uw doelgroep trekt.

Upgrade uw drukwerkpresentatie met ons groot metalen folderrek voor muurbevestiging en maak indruk op uw bezoekers met een overvloed aan keuzemogelijkheden. Zorg ervoor dat uw drukwerk de aandacht krijgt die het verdient en maak uw ruimte nog gastvrijer.

Specificaties

Artikelnummer: 20400805
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 780 x 710 x 75 mm.
Binnenmaat: 220 x240 x 23 mm.
Vuldiepte: 23 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 810 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja

Draadfolderhouder wand 15 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20400805
Sale!
52 .00 p.st. 62.50 62 .92 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 52,00 p.st.
2 stuks € 51,00 p.st.
5 stuks € 50,00 p.st.
10 stuks € 49,00 p.st.

Nieuwste producten

Grootschalig Muurbevestigd Folderrek - Voor een Overzichtelijke Drukwerkpresentatie

Bent u op zoek naar een ruime en doelmatige oplossing voor het tentoonstellen van tijdschriften, kranten en brochures? Ons uitgebreide metalen folderrek voor muurbevestiging beschikt over niet minder dan 15 vakken, waardoor u diverse soorten drukwerk op een overzichtelijke wijze kunt presenteren. Dit rek kan veilig en solide aan elke muur worden bevestigd, waardoor uw drukwerk professioneel en georganiseerd wordt tentoongesteld.

Voornaamste Kenmerken:

15 Royale Vakken: Met maar liefst 15 vakken biedt dit folderrek voldoende ruimte om een uitgebreide variëteit aan tijdschriften, kranten en brochures te presenteren. Hierdoor kunt u uw klanten en bezoekers een brede keuze aanbieden.

Robuuste Muurbevestiging: Het rek kan veilig en stevig aan elke muur worden bevestigd, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in drukke omgevingen.

Overzichtelijke Tentoonstelling: Door uw drukwerk in dit ruime folderrek te plaatsen, creëert u een georganiseerde en professionele presentatie die de aandacht van uw doelgroep trekt.

Verbeter uw drukwerkpresentatie met ons uitgebreide metalen folderrek voor muurbevestiging en maak indruk op uw bezoekers met een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zorg ervoor dat uw drukwerk de aandacht krijgt die het verdient en maak uw ruimte nog gastvrijer.