0

Draadfolderhouder wand 3 vaks A4

Ontdek de voordelen van ons fraai handgemaakte folderrek van metaal met 3 vakken voor A4-formaat brochures:

✅ Ambachtelijk Handgemaakt: Elk folderrek is met zorg met de hand vervaardigd, wat resulteert in een uniek en fraai ontwerp dat vakmanschap uitstraalt.

✅ Ruimte voor A4-formaat Brochures: Met 3 handige vakken biedt dit rek voldoende ruimte om A4-formaat brochures overzichtelijk te presenteren, waardoor je informatie effectief wordt gecommuniceerd.

✅ Wandmontage voor Stevigheid: Dit klassieke folderrek kan stevig aan de wand worden bevestigd, waardoor het niet alleen ruimte bespaart, maar ook stabiliteit en duurzaamheid garandeert.

✅ Past in Elk Interieur: Het tijdloze ontwerp van het folderrek past moeiteloos in ieder interieur, van modern tot klassiek, en voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

✅ Altijd Zichtbare Presentatie: Door de wandmontage blijven je folders altijd zichtbaar gepresenteerd, waardoor je boodschap constant de aandacht trekt.

Investeer in kwaliteit en stijl met ons handgemaakte folderrek van metaal. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een effectieve en aantrekkelijke presentatie van je A4-formaat brochures!

Specificaties

Artikelnummer: 20400605
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 750 x 220 x 75 mm.
Binnenmaat: 180 x 220 x 20 mm.
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 1235 gram

Draadfolderhouder wand 3 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20400605
22 .95 p.st. 27 .77 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 22,95 p.st.
2 stuks € 21,95 p.st.
5 stuks € 20,95 p.st.
10 stuks € 19,95 p.st.

Nieuwste producten

Wandgemonteerde Draadfolderhouder met 3 Vakken voor A4-formaat - Ontdek de voordelen van ons prachtig met de hand vervaardigde metalen folderrek:

✅ Authentiek Handwerk: Elk folderrek is met zorg met de hand gemaakt, wat resulteert in een uniek en fraai ontwerp dat vakmanschap uitstraalt.

✅ Ruimte voor A4-formaat Brochures: Dit rek heeft 3 handige vakken die voldoende ruimte bieden om A4-formaat brochures overzichtelijk te presenteren, waardoor je informatie effectief wordt gecommuniceerd.

✅ Wandmontage voor Robuustheid: Dit tijdloze folderrek kan stevig aan de wand worden bevestigd, waardoor niet alleen ruimte wordt bespaard, maar ook stabiliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd.

✅ Geschikt voor Elk Interieur: Het tijdloze ontwerp van het folderrek past naadloos in elke interieurstijl, van modern tot klassiek, en voegt een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

✅ Constant Zichtbare Presentatie: Door de wandmontage blijven je folders constant zichtbaar gepresenteerd, waardoor je boodschap voortdurend de aandacht trekt.

Investeer in kwaliteit en stijl met onze met de hand gemaakte draadfolderhouder van metaal. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een effectieve en aantrekkelijke presentatie van je A4-formaat brochures!