0

Draadfolderhouder wand 6 vaks A4

Versterk uw presentatie met ons klassieke brochurerek, ontworpen met 6 vakken voor rechtopstaand A4-formaat drukwerk. Ontdek de voordelen van dit zilver gecoate rek met groene vinkjes:

✅ Stijlvolle Presentatie: Het zilver gecoate rek biedt een tijdloze en stijlvolle presentatie voor uw A4 drukwerk.

✅ Stevige Wandbevestiging: Kan stevig aan iedere wand worden bevestigd, wat stabiliteit en duurzaamheid garandeert.

✅ Capaciteit voor 6 Vakken: Ruimte voor 6 vakken met rechtopstaand A4 drukwerk voor een overzichtelijke display.

✅ Uitbreidbaar Ontwerp: Creëer een indrukwekkende tijdschriftenwand door meerdere rekken naast elkaar te plaatsen, waardoor u een aantrekkelijke en overzichtelijke display kunt samenstellen.

✅ Diverse Toepassingen: Ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen zoals horeca, campings, overheidsinstellingen, scholen, kantoren en werkplaatsen.

Dit klassieke brochurerek is niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van uw A4 drukwerk, maar biedt ook een verfijnde uitstraling die geschikt is voor diverse settings. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe ons brochurerek een veelzijdige en aantrekkelijke presentatie mogelijk maakt. Transformeer uw ruimte en presenteer uw drukwerk op een professionele en overzichtelijke manier, waarbij u eenvoudig een tijdschriftenwand kunt creëren die de aandacht trekt in diverse omgevingen.

Specificaties

Artikelnummer: 20400705
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 780 x 230 x75 mm.
Binnenmaat: 220 x 240 x 20 mm.
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 1255 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja

Draadfolderhouder wand 6 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20400705
27 .00 p.st. 32 .67 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 27,00 p.st.
2 stuks € 26,00 p.st.
5 stuks € 25,00 p.st.
10 stuks € 24,00 p.st.

Nieuwste producten

Ontdek de meerwaarde van ons klassieke brochurerek, met zorg ontworpen om 6 vakken te herbergen voor rechtopstaand A4 formaat drukwerk. Dit brochurerek, met een stijlvolle zilveren coating, biedt niet alleen een verfijnde presentatie, maar kan ook stevig aan elke wand worden bevestigd. Creëer een indrukwekkende tijdschriftenwand door meerdere rekken naast elkaar te plaatsen, waardoor een overzichtelijke en aantrekkelijke display ontstaat die de aandacht trekt.

Belangrijkste kenmerken van ons klassieke brochurerek:

  • Capaciteit: Geschikt voor 6 vakken met rechtopstaand A4 formaat drukwerk
  • Materiaal: Voorzien van een tijdloze zilveren coating voor een elegante uitstraling
  • Bevestiging: Stevig te monteren aan iedere wand voor duurzaam gebruik
  • Uitbreidbaar: Creëer een uitnodigende tijdschriftenwand door moeiteloos meerdere rekken naast elkaar te plaatsen
  • Toepassingen: Ideaal voor diverse omgevingen, waaronder horeca, campings, overheidsinstellingen, scholen, kantoren, en werkplaatsen

Dit klassieke brochurerek is niet slechts een functionele oplossing voor het organiseren van uw A4 drukwerk; het biedt tevens een verfijnde uitstraling die naadloos past in diverse settings, van horecagelegenheden en campings tot scholen en kantoren.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe ons klassieke brochurerek een veelzijdige en aantrekkelijke presentatie mogelijk maakt. Transformeer uw ruimte en presenteer uw drukwerk op een professionele en overzichtelijke manier, waarbij u moeiteloos een tijdschriftenwand creëert die de aandacht trekt in diverse omgevingen. Maak een statement met stijl en functionaliteit door uw ruimte te verfraaien met dit klassieke brochurerek.