0

Draadfolderhouder wand 6 vaks A6

Kaartenrek van Grijs Gecoat Metaal met 6 Vakken - Ruimte voor Ansichtkaarten, Briefkaarten en Brochures

Upgrade uw kaartenpresentatie met ons kaartenrek van grijs gecoat metaal met 6 vakken. Dit draaddisplay kan stevig aan de wand worden bevestigd en biedt voldoende ruimte om ansichtkaarten, briefkaarten en brochures stijlvol te presenteren. U kunt een indrukwekkende kaartenwand creëren door meerdere van deze rekken naast elkaar te bevestigen. De totale hoogte van het rek is ongeveer 750 mm, met een vuldiepte van 20 mm.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Ruime Opslag: Met 6 vakken biedt dit kaartenrek voldoende ruimte om uw ansichtkaarten, briefkaarten en brochures georganiseerd en goed zichtbaar te houden.

✅ Duurzaam Ontwerp: Het gecoate metalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor uw kaarten veilig en overzichtelijk worden gepresenteerd.

✅ Flexibele Kaartenwand: Combineer meerdere rekken om een aantrekkelijke kaartenwand te creëren en trek de aandacht van uw klanten en bezoekers.

Upgrade uw kaartenpresentatie en zorg ervoor dat uw ansichtkaarten, briefkaarten en brochures opvallen. Met dit kaartenrek van grijs gecoat metaal met 6 vakken voegt u een professionele en georganiseerde uitstraling toe aan uw ruimte. Investeer in kwaliteit en maak uw kaarten overzichtelijk toegankelijk voor uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 20401505
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 115x780x75 (BxHxD)
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 888

Draadfolderhouder wand 6 vaks A6

  • Leverbaar per stuk
  • 20401505
24 .00 p.st. 29 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 24,00 p.st.
2 stuks € 23,00 p.st.
5 stuks € 22,00 p.st.
10 stuks € 21,00 p.st.

Nieuwste producten

Grijs Gecoat Metalen Kaartenrek met 6 Vakken - Ideale Presentatie voor Ansichtkaarten, Briefkaarten en Brochures

Verbeter uw kaartenpresentatie met ons handige kaartenrek van grijs gecoat metaal met 6 vakken. Dit draaddisplay kan stevig aan de muur worden bevestigd en biedt voldoende ruimte om uw ansichtkaarten, briefkaarten en brochures op een stijlvolle manier te presenteren. Door meerdere van deze rekken naast elkaar te bevestigen, creëert u moeiteloos een opvallende kaartenwand. Het rek heeft een totale hoogte van ongeveer 750 mm en een vuldiepte van 20 mm.

Belangrijkste Eigenschappen:

✅ Royale Opslag: Met 6 vakken biedt dit kaartenrek voldoende ruimte om uw ansichtkaarten, briefkaarten en brochures netjes geordend en goed zichtbaar te houden.

✅ Sterk en Duurzaam: Dankzij het gecoate metalen materiaal is dit rek duurzaam en stevig, waardoor uw kaarten veilig en overzichtelijk worden tentoongesteld.

✅ Flexibele Kaartenwand: Combineer meerdere rekken om een aantrekkelijke kaartenwand te realiseren en de aandacht van uw klanten en bezoekers te trekken.

Verbeter uw kaartenpresentatie en zorg ervoor dat uw ansichtkaarten, briefkaarten en brochures opvallen. Met ons grijs gecoate metalen kaartenrek met 6 vakken voegt u een professionele uitstraling toe aan uw ruimte, terwijl u uw kaarten georganiseerd en goed toegankelijk houdt voor uw doelgroep. Investeer in kwaliteit en maak uw kaarten duidelijk zichtbaar en aantrekkelijk voor uw publiek.