0

Foldercarrousel 32 vaks A4

Optimaliseer uw presentatie met onze verrijdbare carrousel op wieltjes, ontworpen om maar liefst 32 verschillende tijdschriften te huisvesten. Met stevige rekken van 8 vakken per zijde biedt deze draaimolen een efficiënte en ruimtebesparende oplossing. De zilverkleurige coating geeft een eigentijdse uitstraling, en dankzij de stabiele basis staat deze draadfolderhouder stevig op de grond. Met een hoogte van ca. 1480 mm is deze luxe draadfolderhouder op verrijdbare voet ideaal voor het presenteren van 32 staande A4 folders of brochures, waardoor het een perfect product is voor gebruik in showrooms, winkels of op beurzen.

Belangrijkste kenmerken van onze verrijdbare tijdschriftencarrousel:

✅ Efficiënte Indeling: Met 8 vakken per zijde biedt deze draaimolen ruimte aan wel 32 verschillende tijdschriften.
✅ Stabiel Ontwerp: De zilverkleurige gecoate draadfolderhouder staat stevig op de grond voor een betrouwbare presentatie.
✅ Luxe Uitstraling: De eigentijdse zilverkleurige coating voegt een stijlvolle touch toe aan uw presentatie.
✅ Verrijdbare Voet: De carrousel op wieltjes biedt mobiliteit en flexibiliteit voor diverse presentatieopstellingen.
✅ Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor showrooms, winkels of beurspresentaties waar 32 staande A4 folders of brochures gepresenteerd moeten worden.

Upgrade uw presentatieruimte met deze verrijdbare carrousel en maak optimaal gebruik van de ruimte. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze draadfolderhouder op wieltjes uw presentaties naar een hoger niveau tilt, waarbij uw A4 folders en brochures perfect tot hun recht komen op een praktische en stijlvolle manier.

Specificaties

Artikelnummer: 20401305
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 1480 x 520 x 520 mm.
Binnenmaat: 220 x 240 x 18 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 18 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Extra: draaibaar

Foldercarrousel 32 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20401305
165 .00 p.st. 199 .65 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Verbeter uw presentatie met onze verrijdbare carrousel op wieltjes, ontworpen om maar liefst 32 verschillende tijdschriften te accommoderen. De draaimolen met stevige rekken van 8 vakken per zijde biedt een efficiënte en ruimtebesparende oplossing. De eigentijdse zilverkleurige coating geeft een moderne uitstraling, en de stabiele basis van deze draadfolderhouder staat stevig op de grond. Met een hoogte van ongeveer 1480 mm is deze luxe draadfolderhouder op verrijdbare voet ideaal voor de presentatie van 32 staande A4 folders of brochures, waardoor het een perfect product is voor gebruik in showrooms, winkels of op beurzen.

Belangrijkste kenmerken van onze verrijdbare tijdschriftencarrousel:

✅ Efficiënte Indeling: Met 8 vakken per zijde biedt deze draaimolen ruimte aan wel 32 verschillende tijdschriften. ✅ Stabiel Ontwerp: De zilverkleurige gecoate draadfolderhouder staat solide op de grond voor een betrouwbare presentatie. ✅ Luxe Uitstraling: De eigentijdse zilverkleurige coating voegt een stijlvolle touch toe aan uw presentatie. ✅ Verrijdbare Voet: De carrousel op wieltjes biedt mobiliteit en flexibiliteit voor diverse presentatieopstellingen. ✅ Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor showrooms, winkels of beurspresentaties waar 32 staande A4 folders of brochures gepresenteerd moeten worden.

Verbeter uw presentatieruimte met deze verrijdbare carrousel en maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze draadfolderhouder op wieltjes uw presentaties naar een hoger niveau tilt, waarbij uw A4 folders en brochures op een praktische en stijlvolle manier perfect tot hun recht komen.