0

Foldercarrousel 36 vaks A6

Optimaliseer uw vloerpresentatie met onze indrukwekkende Draadfolderhouder, een vloermodel ontworpen om maar liefst 36 kaarten of folders op A6 formaat te presenteren. Met stevige rekken die 12 vakken aan elke zijde bieden, vergroten deze rekken aanzienlijk uw presentatiemogelijkheden. De draaimolen, vervaardigd uit zilverkleurig gecoat draadstaal, voegt niet alleen een eigentijds element toe aan uw ruimte, maar staat tevens stabiel op de grond.

Belangrijkste kenmerken van deze Draadfolderhouder:

✅ Capaciteit: Geschikt voor 36 kaarten of folders op A6 formaat.
✅ Vakken: 12 vakken per zijde voor een georganiseerde presentatie.
✅ Materiaal: Stevig draadstaal met een moderne zilveren coating.
✅ Stabiliteit: Staat robuust en stabiel op de grond.
✅ Hoogte: Ongeveer 1480 mm.

Deze Draadfolderhouder combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor uw A6 kaarten of folders op een overzichtelijke en stijlvolle manier worden gepresenteerd. Ideaal voor diverse omgevingen, van winkels en beurzen tot recepties en wachtruimtes.

Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze vloerstaande Draadfolderhouder een efficiënte en aantrekkelijke oplossing biedt voor uw presentatiebehoeften. Transformeer uw ruimte en zorg ervoor dat uw A6 kaarten of folders opvallen in deze stijlvolle en stabiele draaimolen.

Specificaties

Artikelnummer: 20401705
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: hoogte 1480 mm.
Binnenmaat: 105 x 105 x 20 mm.
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs

Foldercarrousel 36 vaks A6

  • Leverbaar per stuk
  • 20401705
135 .00 p.st. 163 .35 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 135,00 p.st.
2 stuks € 129,00 p.st.
5 stuks € 125,00 p.st.
10 stuks € 120,00 p.st.

Nieuwste producten

Verbeter uw vloerpresentatie met de Draadfolderhouder, een indrukwekkend vloermodel dat ontworpen is om maar liefst 36 kaarten of folders op A6 formaat te huisvesten. Deze stevige rekken, met elk 12 vakken aan beide zijden, tillen uw presentatiemogelijkheden naar een hoger niveau. De draaimolen, gemaakt van zilverkleurig gecoat draadstaal, voegt niet alleen een eigentijds element toe aan uw ruimte, maar staat ook uiterst stabiel op de grond.

Belangrijkste kenmerken van de Draadfoldercarrousel:

  • Capaciteit: Geschikt voor de presentatie van 36 kaarten of folders op A6 formaat
  • Vakken: 12 vakken aan elke zijde voor een georganiseerde en overzichtelijke presentatie
  • Materiaal: Vervaardigd van stevig draadstaal met een moderne zilveren coating
  • Stabiliteit: Robuust en stabiel op de grond voor een betrouwbare presentatie
  • Hoogte: Ongeveer 1480 mm

Deze Draadfoldermolen combineert niet alleen functionaliteit, maar ook een eigentijds ontwerp, waardoor uw A6 kaarten of folders op een overzichtelijke en stijlvolle manier worden gepresenteerd. Dit maakt het ideaal voor diverse omgevingen, waaronder winkels, beurzen, recepties en wachtruimtes.

Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek zelf hoe deze vloerstaande Draadfolderhouder een efficiënte en aantrekkelijke oplossing biedt voor al uw presentatiebehoeften. Transformeer uw ruimte en zorg ervoor dat uw A6 kaarten of folders opvallen in deze stijlvolle en stabiele draaimolen. Met deze draadfolderhouder tilt u niet alleen uw presentaties naar een hoger niveau, maar creëert u ook een professionele en georganiseerde uitstraling in elke omgeving.