0

Foldercarrousel 9 vaks A4

Ontdek de verfijnde elegantie van onze foldercarrousel, die maar liefst 9 vakken heeft en speciaal is ontworpen voor een stijlvolle baliepresentatie van rechtopstaand A4 (reclame)drukwerk. Het folderrek is voorzien van een stevige voet en soepele as, waardoor het moeiteloos kan worden rondgedraaid. Hierdoor zijn uw presentatiemogelijkheden eindeloos. De eigentijdse zilverkleurige coating geeft deze prachtige carrousel een professionele uitstraling.

De luxueuze draadfolderhouder is niet alleen geschikt voor baliepresentaties, maar ook ideaal voor bureau-, vloer- en tafelpresentaties in diverse omgevingen zoals recepties, campings, hotels, overheidsinstellingen en horecagelegenheden.

Belangrijkste kenmerken van deze foldercarrousel:

✅ Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig staaldraad
✅ Kleur: Stijlvol zilver
✅ Draaibaar: Voorzien van een soepel draaimechanisme
✅ Toepassingen: Geschikt voor balies, tafels, toonbanken, recepties, campings, hotels, overheidsinstellingen en horeca

Deze foldermolen voegt niet alleen een luxe uitstraling toe aan de presentatie van uw staande A4 folders, maar biedt ook functionaliteit en veelzijdigheid. De unieke afwerking geeft het geheel een exclusief karakter. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze foldercarrousel uw presentaties naar een hoger niveau tilt, waarbij uw A4 folders perfect tot hun recht komen in een georganiseerde en aantrekkelijke presentatie. Transformeer uw ruimte met de combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak die deze foldercarrousel biedt.

Specificaties

Artikelnummer: 20400505
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 540 x 320 x 320 mm.
Binnenmaat: 220 x 240 x 24 mm.
Vuldiepte: 24 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 3445 gram
Extra: draaibaar

Foldercarrousel 9 vaks A4

  • Leverbaar per stuk
  • 20400505
69 .00 p.st. 83 .49 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,00 p.st.
2 stuks € 67,00 p.st.
5 stuks € 66,00 p.st.
10 stuks € 65,00 p.st.

Nieuwste producten

Ervaar de verfijnde charme van onze foldercarrousel met 9 vakken, op maat ontworpen voor een elegante baliepresentatie van rechtopstaand A4 (reclame)drukwerk. De robuuste voet en soepele as stellen deze foldercarrousel in staat moeiteloos rond te draaien, waardoor uw mogelijkheden voor presentatie onbegrensd zijn. De moderne zilverkleurige coating geeft een eigentijdse en professionele uitstraling aan deze prachtige carrousel.

Deze luxueuze draadfolderhouder overstijgt zijn functie als enkel een baliepresentatie en komt uitstekend tot zijn recht voor bureau-, vloer- en tafelpresentaties in diverse omgevingen, waaronder recepties, campings, hotels, overheidsinstellingen en horecagelegenheden.

Kenmerken van deze foldercarrousel:

  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig staaldraad
  • Kleur: Stijlvol zilver
  • Draaibaar: Voorzien van een soepel draaimechanisme
  • Toepassingen: Geschikt voor diverse settings zoals balies, tafels, toonbanken, recepties, campings, hotels, overheidsinstellingen en horeca

Deze foldermolen voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan de presentatie van uw staande A4 folders, maar biedt ook ongeëvenaarde functionaliteit en veelzijdigheid. De met zorg aangebrachte afwerking geeft het geheel een uniek en exclusief karakter. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze foldercarrousel uw presentaties naar een hoger niveau tilt, waarbij uw A4 folders perfect tot hun recht komen in een georganiseerde en aantrekkelijke presentatie. Transformeer uw ruimte met de harmonieuze combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak die deze foldercarrousel te bieden heeft.