0

Folderhouder A4 'Budget'

Budgetvriendelijke Transparante Polystyreen A4 Folderhouder - Voor Professionele Baliepresentaties

Bent u op zoek naar een betaalbare en duurzame oplossing om A4-formaat folders netjes te presenteren? Onze strak uitgevoerde polystyreen A4 folderhouder is speciaal ontworpen voor gebruik op balies, bureaus, tafels en meer. Deze geheel transparante display zorgt ervoor dat de volledige aandacht wordt gevestigd op uw drukwerk. Deze A4 folderhouder biedt een eenvoudige maar representatieve oplossing met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, ideaal voor compacte baliepresentaties.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Duurzaam en Strak Ontwerp: Onze folderhouder is gemaakt van duurzaam polystyreen en heeft een modern en strak ontwerp dat uw marketingmateriaal op een professionele wijze presenteert.

✅ Geschikt voor A4 Formaat: Deze folderhouder is specifiek ontworpen voor A4-formaat folders, waardoor u uw drukwerk op een overzichtelijke manier kunt weergeven.

✅ Transparante Display: De geheel transparante constructie van deze folderhouder zorgt ervoor dat de aandacht volledig gericht is op uw drukwerk, zonder afleiding.

Deze budgetvriendelijke transparante polystyreen A4 folderhouder biedt een praktische oplossing voor het overzichtelijk presenteren van uw marketingmateriaal. Of u nu een winkel, kantoor of receptie beheert, deze houder voegt een professionele uitstraling toe zonder uw budget te belasten. Bestel vandaag nog en ervaar hoe eenvoudig het is om uw informatie en marketingmaterialen te presenteren op een compacte balie.

Specificaties

Artikelnummer: 20101090
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm
Buitenmaat: 240 x 250 x 93 mm
Binnenmaat: 222 x 247 x 38 mm (b x h x d)
Vuldiepte: 38 mm
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 235 gram

Folderhouder A4 'Budget'

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 20101090
2 .90 p.st. 3 .51 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,90 p.st.
60 stuks € 2,75 p.st.
120 stuks € 2,65 p.st.
240 stuks € 2,55 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord A4 Budget 80 cm Menubord A4 Budget 80 cm

Leverbaar per stuk

47 .95 p.st.
Bekijk product
L-standaard A4 budget L-standaard A4 budget

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .60 p.st. 4.10
Bekijk product
T-standaard A4  onbreekbaar 'Celdis®' T-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .75 p.st. 4.75
Bekijk product

Voordelige Transparante Polystyreen A4 Folderhouder - Voor een Professionele Presentatie op de Balie

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame manier om A4-formaat folders netjes weer te geven? Onze strak vormgegeven polystyreen A4 folderhouder is speciaal ontwikkeld voor gebruik op balies, bureaus, tafels en andere oppervlakken. Deze volledig transparante display zorgt ervoor dat alle aandacht op uw drukwerk gericht is. Deze A4 folderhouder biedt een eenvoudige maar representatieve oplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ideaal voor compacte baliepresentaties.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Duurzaam en Strak Ontwerp: Onze folderhouder is gefabriceerd van robuust polystyreen en beschikt over een eigentijds en elegant ontwerp waarmee u uw marketingmateriaal op professionele wijze presenteert.

  • Geschikt voor A4 Formaat: Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor A4-formaat folders, zodat u uw drukwerk op een ordelijke manier kunt tentoonstellen.

  • Transparante Display: De volledig transparante constructie van deze folderhouder zorgt ervoor dat alle aandacht op uw drukwerk gericht blijft, zonder enige afleiding.

Deze voordelige transparante polystyreen A4 folderhouder biedt een praktische oplossing voor de overzichtelijke presentatie van uw marketingmateriaal. Of u nu een winkel, kantoor of receptie runt, deze houder voegt een professionele uitstraling toe zonder uw budget te belasten. Bestel vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om uw informatie en marketingmaterialen op een compacte balie te presenteren.