0

IJshoornhouder voor 4 hoorns

Presenteer je IJsjes Stijlvol met Onze IJshoornhouder voor 4 Hoorns

Ontdek de perfecte manier om je ijsjes te presenteren met onze ijshoornhouder, geschikt voor 4 heerlijke ijsjes. Vervaardigd van hoogwaardig transparant acrylaat, straalt deze houder niet alleen kwaliteit uit maar biedt ook een luxueuze uitstraling dankzij de zorgvuldig gepolijste randen. Met twee gaten van 3,5 cm en twee gaten met een diameter van 4,5 cm, is deze ijshoornhouder ideaal voor het serveren van verschillende soorten ijs.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor 4 IJsjes: Onze ijshoornhouder biedt ruimte voor maar liefst 4 heerlijke ijsjes, waardoor het een ideale keuze is voor gezellige momenten en feestelijke gelegenheden.

✅ Hoogwaardig Acrylaat: Gemaakt van hoogwaardig transparant acrylaat, staat deze houder garant voor duurzaamheid en een heldere presentatie van je favoriete ijsjes.

✅ Luxe Uitstraling: De gepolijste randen voegen een vleugje luxe toe aan de presentatie, waardoor je ijsjes nog verleidelijker ogen.

✅ Verschillende Gatdiameters: Met twee gaten van 3,5 cm en twee gaten met een diameter van 4,5 cm, is deze ijshoornhouder veelzijdig en geschikt voor diverse soorten ijshoorntjes.

Upgrade je ijsjespresentatie met onze IJshoornhouder voor 4 Hoorns. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je ijsjeservaring. Laat je smaken stralen met deze stijlvolle ijshoornhouder.

Specificaties

Artikelnummer: 22800190
Afmeting: 250 x 135 x 90 mm BxHxD
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Extra: gaten 2x 45 mm en 2x 35 mm.

IJshoornhouder voor 4 hoorns

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 22800190
9 .25 p.st. 11 .19 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Elegante IJshoornhouder voor 4 Hoorns - Een Stijlvolle Presentatie van Jouw Heerlijke IJsjes

Ontdek de ultieme manier om je ijsjes te presenteren met onze ijshoornhouder, ontworpen voor 4 verrukkelijke ijsjes. Deze hoogwaardige houder, vervaardigd van transparant acrylaat, straalt niet alleen kwaliteit uit maar voegt ook een vleugje luxe toe dankzij de zorgvuldig gepolijste randen. Met twee gaten van 3,5 cm en twee gaten met een diameter van 4,5 cm, biedt deze ijshoornhouder veelzijdigheid voor het serveren van diverse ijscreaties.

Kenmerken die het Verschil Maken:

Geschikt voor 4 IJsjes: Deze ijshoornhouder is perfect afgestemd op de presentatie van 4 overheerlijke ijsjes, waardoor het een onmisbare keuze is voor gezellige momenten en feestelijke gelegenheden.

Hoogwaardig Acrylaat: Vervaardigd van hoogwaardig transparant acrylaat, staat deze houder garant voor duurzaamheid en een kristalheldere presentatie van je favoriete ijsjes.

Luxe Uitstraling: De zorgvuldig gepolijste randen voegen een vleugje luxe toe aan de presentatie, waardoor je ijsjes nog verleidelijker ogen en de aandacht trekken.

Verschillende Gatdiameters: Met twee gaten van 3,5 cm en twee gaten met een diameter van 4,5 cm, biedt deze ijshoornhouder flexibiliteit en is geschikt voor verschillende soorten ijshoorntjes.

Upgrade je ijsjespresentatie met onze IJshoornhouder voor 4 Hoorns. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je ijservaring. Laat je smaken stralen met deze stijlvolle ijshoornhouder, jouw garantie voor een perfecte presentatie.