0

kaarthouder A3 plexi

Sterke A3 Plexi (Acrylaat) Kaarthouder - Helder en Effectief voor Rechtopstaande A3 Formaat Kaarten

Onze stevige A3 Plexi (acrylaat) kaarthouder is de ideale oplossing voor het stijlvol presenteren van rechtopstaande A3 formaat kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen. Deze houder is perfect geschikt voor het in de schijnwerpers zetten van uw producten en diensten. De gepolijste randen zorgen voor een professionele uitstraling en trekken de aandacht naar uw boodschap.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Eenvoudige Bevestiging: Dankzij de dubbelzijdige tape is de installatie van deze staande A3 kaarthouder moeiteloos en zonder gedoe.

✅ Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor zowel wand- als glaspresentatie, biedt deze kaarthouder flexibiliteit in waar en hoe u uw informatie presenteert.

✅ Dubbelzijdig en Wisselbaar: De kaarthouder is ontworpen om dubbelzijdig te worden gebruikt, maar u kunt uw inhoud gemakkelijk wisselen wanneer dat nodig is, wat zorgt voor flexibiliteit in uw presentatie.

Verbeter uw presentatie en zorg ervoor dat uw rechtopstaande A3 kaarten, posters en affiches er op hun best uitzien. Met onze A3 Plexi kaarthouder voegt u een professionele en effectieve uitstraling toe aan uw ruimte. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk en indrukwekkend voor uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: 21100590
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 297 x 420 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 580 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder A3 plexi

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 21100590
9 .70 p.st. 11 .74 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,70 p.st.
24 stuks € 9,25 p.st.
120 stuks € 9,00 p.st.
240 stuks € 8,90 p.st.

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Presentatie met een Robuuste A3 Plexi (Acrylaat) Kaarthouder - Duidelijk en Impactvol voor Staande A3 Kaarten

Onze duurzame A3 Plexi (acrylaat) kaarthouder biedt de perfecte oplossing voor het stijlvol tentoonstellen van rechtopstaande A3 formaat kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen. Dit praktische hulpmiddel stelt u in staat om uw producten en diensten op een professionele manier onder de aandacht te brengen, terwijl de gepolijste randen de visuele aantrekkingskracht versterken en de focus op uw boodschap leggen.

Belangrijkste Voordelen:

✅ Gemakkelijke Bevestiging: De installatie van deze staande A3 kaarthouder verloopt moeiteloos dankzij het gebruik van dubbelzijdige tape. U heeft geen ingewikkelde montagemiddelen nodig.

✅ Veelzijdig Inzetbaar: Of het nu voor wand- of glaspresentatie is, deze kaarthouder biedt flexibiliteit in de manier waarop u uw informatie presenteert, zodat u uw boodschap kunt afstemmen op uw omgeving.

✅ Dubbelzijdig en Verwisselbaar: Hoewel de kaarthouder dubbelzijdig wordt gebruikt, kunt u de inhoud eenvoudig vervangen wanneer dat nodig is. Hierdoor behoudt u flexibiliteit in uw presentatie.

Verbeter uw presentatie en zorg ervoor dat uw rechtopstaande A3 kaarten, posters en affiches er op hun best uitzien. Met onze A3 Plexi kaarthouder voegt u een professionele en impactvolle uitstraling toe aan uw ruimte. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap helder en gedenkwaardig voor uw doelgroep.