0

kaarthouder a3 liggend

Liggende A3 Plexi (Acrylaat) Kaarthouder - Helder en Veelzijdig voor Professionele Presentatie

Upgrade uw presentatie met onze liggende A3 Plexi (acrylaat) kaarthouder, speciaal ontworpen voor de weergave van landscape A3-formaat kaarten op vlakke wanden en ramen. Met gepolijste zijkanten en een geschikt formaat voor liggende A3-formaat kaarten, posters en affiches, biedt deze kaarthouder een heldere en professionele manier om uw producten en diensten te presenteren.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Hoge Kwaliteit Plexi: Gemaakt van hoogwaardig plexi (acrylaat), zorgt deze kaarthouder voor een kristalheldere presentatie van uw liggende A3-formaat materiaal, met gepolijste randen voor een strakke uitstraling.

✅ Veelzijdige Bevestigingsopties: Deze kaarthouder kan eenvoudig worden bevestigd met dubbelzijdig tape (niet meegeleverd), waardoor hij geschikt is voor zowel wand- als glaspresentatie.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Wisselbaar: Het design van deze kaarthouder maakt dubbelzijdig gebruik mogelijk en biedt de flexibiliteit om uw presentatie eenvoudig aan te passen.

Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, onze liggende A3 Plexi kaarthouder biedt een heldere en veelzijdige oplossing. Gebruik dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband om uw kaarten, posters en affiches stevig en professioneel te presenteren. Verhoog de zichtbaarheid van uw boodschap en trek de aandacht van uw doelgroep met deze hoogwaardige kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 21101090
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 420 x 297 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 600 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder a3 liggend

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 21101090
9 .95 p.st. 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
24 stuks € 9,50 p.st.
120 stuks € 9,00 p.st.
240 stuks € 8,90 p.st.

Klanten kochten ook

Transformeer uw presentatie met onze uitstekende liggende A3 Plexi (acrylaat) kaarthouder. Deze speciaal ontworpen houder is perfect voor het weergeven van landscape A3-formaat kaarten op vlakke wanden en ramen. Met zijn gepolijste zijkanten en ideale formaat voor liggende A3-kaarten, posters en affiches, is deze kaarthouder de ultieme keuze voor een heldere, professionele presentatie van uw producten en diensten.

De belangrijkste kenmerken van deze kaarthouder zijn:

✅ Hoogwaardige Plexi: Vervaardigd uit premium plexi (acrylaat), zorgt deze kaarthouder voor een kraakheldere weergave van uw liggende A3-materialen, met netjes gepolijste randen voor een strakke, afgewerkte uitstraling.

✅ Diverse Bevestigingsopties: U kunt deze kaarthouder eenvoudig bevestigen met behulp van dubbelzijdig tape (niet inbegrepen), wat hem geschikt maakt voor zowel wand- als glaspresentaties.

✅ Dubbelzijdig en Gemakkelijk Wisselbaar: Dankzij het slimme ontwerp van deze kaarthouder kunt u dubbelzijdig gebruik maken van het display, en het biedt u de flexibiliteit om uw presentatie moeiteloos aan te passen aan veranderende behoeften.

Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, onze liggende A3 Plexi kaarthouder biedt een veelzijdige en kraakheldere oplossing. Maak gebruik van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband om uw kaarten, posters en affiches op een professionele en stevige wijze te presenteren. Vergroot de zichtbaarheid van uw boodschap en trek de aandacht van uw doelgroep met deze hoogwaardige kaarthouder. Upgrade uw presentatie vandaag nog!