0

kaarthouder A5 plexi

A5 Plexi Kaarthouder - Heldere en Stevige Presentatie voor Uw A5 Kaarten

Wilt u rechtopstaande A5 formaat kaarten op een strakke wand of raam presenteren? Onze stevige A5 Plexi (acrylaat) kaarthouder biedt de perfecte oplossing. Met bevestiging mogelijk via dubbelzijdig tape, kunt u deze staande A5 kaarthouder gebruiken om uw producten en diensten op een professionele manier te presenteren. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder is veelzijdig en biedt enkele belangrijke voordelen:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze kaarthouder is ontworpen voor gebruik op zowel wanden als glazen oppervlakken, waardoor u de vrijheid heeft om de presentatielocatie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

✅ Dubbelzijdig Gebruik en Eenvoudig Wisselbaar: Met de mogelijkheid om de kaarten aan beide zijden te plaatsen, kunt u uw boodschap vanuit meerdere kanten laten zien. Bovendien zijn de kaarten eenvoudig te wisselen, waardoor u snel en moeiteloos updates kunt aanbrengen.

✅ Stevige Bevestiging met Dubbelzijdig Tape: Dankzij de bevestiging met dubbelzijdig tape kunt u de kaarthouder veilig en zonder boren installeren, terwijl uw wanden en ramen vrij blijven van gaten en schade.

Upgrade uw presentatie met onze A5 Plexi kaarthouder en zorg ervoor dat uw A5 kaarten opvallen en professioneel worden getoond. Of het nu gaat om producten, diensten, of belangrijke informatie, deze kaarthouder biedt de perfecte manier om uw boodschap te communiceren. Kies voor een stijlvolle en handige presentatie en maak gebruik van de veelzijdigheid van onze A5 Plexi kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 21100390
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 145 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder A5 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21100390
2 .95 p.st. 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
24 stuks € 2,90 p.st.
120 stuks € 2,75 p.st.
240 stuks € 2,65 p.st.

Klanten kochten ook

Wandkaarthouder A5 met gaatjes Wandkaarthouder A5 met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .25 p.st.
Bekijk product

Stevige A5 Plexi Kaarthouder - Perfect voor Professionele Presentatie van A5 Kaarten

Bent u op zoek naar een doeltreffende manier om rechtopstaande A5 kaarten te presenteren op een gladde muur of raam? Onze robuuste A5 Plexi kaarthouder, vervaardigd van hoogwaardig acrylaat, biedt de ideale oplossing. U kunt deze staande A5 kaarthouder eenvoudig bevestigen met dubbelzijdig tape, waardoor het een professionele en veelzijdige presentatieoplossing is. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder heeft veel te bieden:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Onze kaarthouder is ontworpen om te functioneren op zowel muren als glazen oppervlakken, zodat u de vrijheid heeft om de meest geschikte presentatielocatie te kiezen.

✅ Dubbelzijdig Gebruik en Eenvoudig Wisselbaar: De mogelijkheid om kaarten aan beide zijden te plaatsen maakt het mogelijk uw boodschap vanuit meerdere invalshoeken te tonen. Tevens is het wisselen van kaarten een moeiteloze taak, wat zorgt voor snelle en gemakkelijke updates.

✅ Betrouwbare Bevestiging met Dubbelzijdig Tape: Het gebruik van dubbelzijdig tape stelt u in staat de kaarthouder veilig en zonder schade aan de muur of het raam te bevestigen.

Verbeter uw presentatie met onze A5 Plexi kaarthouder en garandeer een professionele en effectieve manier om uw A5 kaarten te tonen. Of het nu gaat om producten, diensten of belangrijke informatie, deze kaarthouder biedt de perfecte oplossing om uw boodschap te communiceren. Kies voor een stijlvolle en praktische presentatie en maak gebruik van de veelzijdigheid van onze A5 Plexi kaarthouder.