0

kaarthouder A5 liggend

Heldere Liggende A5 Plexi (Acrylaat) Kaarthouder - Verbeter Uw Presentatie

Op zoek naar de perfecte manier om liggende A5-formaat kaarten, posters en affiches te presenteren op vlakke wanden en ramen? Onze hoogwaardige plexi Liggende A5 Kaarthouder biedt de oplossing. Met gepolijste zijkanten en geschikt voor A5-formaat kaarten, is deze kaarthouder ideaal voor een strakke en professionele presentatie.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze kaarthouder is ontworpen voor zowel wand- als glaspresentatie, waardoor u flexibel bent in waar en hoe u uw materiaal wilt tonen.

✅ Dubbelzijdig Gebruik en Eenvoudig Wisselbaar: U kunt uw kaarten eenvoudig aan beide zijden van de kaarthouder presenteren en deze moeiteloos wisselen om uw boodschap aan te passen.

✅ Veilige Bevestigingsopties: Bevestig de kaarthouder met dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd) voor een stevige en betrouwbare installatie.

Upgrade uw presentatie en laat uw liggende A5-formaat kaarten, posters en affiches opvallen. Met deze hoogwaardige plexi Liggende A5 Kaarthouder geeft u uw producten en diensten de aandacht die ze verdienen. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk zichtbaar op vlakke wanden en ramen. Kies voor een professionele uitstraling en verbeter uw presentatie met onze Liggende A5 Plexi Kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 21100890
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 210 x 148 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 148 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder A5 liggend

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 21100890
2 .95 p.st. 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
24 stuks € 2,90 p.st.
120 stuks € 2,75 p.st.
240 stuks € 2,60 p.st.

Klanten kochten ook

Wandkaarthouder A5 met gaatjes Wandkaarthouder A5 met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .25 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .35 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer uw weergave met onze hoogwaardige plexiglas Liggende A5 Kaarthouder. Deze kaarthouder is de perfecte keuze voor het presenteren van liggende A5-kaarten, posters en affiches op vlakke wanden en ramen. De kaarthouder heeft gepolijste zijkanten en biedt een strakke en professionele presentatie.

Belangrijkste Voordelen:

  • Flexibele Presentatiemogelijkheden: U kunt deze kaarthouder gebruiken voor zowel wand- als glaspresentaties, waardoor u vrij bent om te kiezen waar en hoe u uw materiaal wilt weergeven.

  • Gemakkelijk Wisselen van Inhoud: Dankzij het dubbelzijdige gebruik kunt u uw kaarten aan beide kanten van de kaarthouder plaatsen en moeiteloos wisselen om uw boodschap up-to-date te houden.

  • Veilige Bevestiging: U kunt de kaarthouder eenvoudig en stevig aanbrengen met behulp van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd).

Verbeter uw presentatie en zorg ervoor dat uw liggende A5-kaarten, posters en affiches de aandacht krijgen die ze verdienen. Investeer in kwaliteit en laat uw boodschap helder en professioneel zien op vlakke wanden en ramen met onze Liggende A5 Plexi Kaarthouder.