0

kaarthouder A6 plexi

Stevige Plexi Kaarthouder A6 Formaat - Veelzijdige Presentatie op Wanden en Ramen

Onze robuuste A6 plexi (acrylaat) kaarthouder is ontworpen voor de presentatie van rechtopstaande A6 formaat kaarten op vlakke wanden en ramen. Met de mogelijkheid tot bevestiging via dubbelzijdig tape, biedt deze staande kaarthouder een handige oplossing om uw producten en diensten te presenteren. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder is geschikt voor beide toepassingen. De kaarthouder is dubbelzijdig te gebruiken en maakt het eenvoudig om kaarten te wisselen dankzij de dubbelzijdige tapebevestiging.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Wand- of Glaspresentatie: Deze veelzijdige kaarthouder kan zowel op wanden als ramen worden gebruikt, waardoor u flexibiliteit heeft bij het presenteren van uw informatie.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Wisselbaar: De kaarthouder is ontworpen om dubbelzijdig te worden gebruikt, maar biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om uw kaarten moeiteloos te verwisselen, wat handig is voor periodieke updates.

✅ Betrouwbare Dubbelzijdige Tapebevestiging: Dankzij de dubbelzijdige tapebevestiging kunt u erop vertrouwen dat uw kaarthouder stevig en veilig op zijn plaats blijft.

Verbeter de presentatie van uw A6 formaat kaarten en maak gebruik van de veelzijdige mogelijkheden van onze stevige plexi kaarthouder. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, deze kaarthouder biedt de ideale oplossing. Upgrade uw presentatie, wissel eenvoudig van inhoud en laat uw informatie opvallen met deze handige en betrouwbare kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 21100290
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 105 x 148 x 4 mm (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 75 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder A6 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100290
2 .40 p.st. 2 .90 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,40 p.st.
24 stuks € 2,30 p.st.
120 stuks € 2,25 p.st.
288 stuks € 2,10 p.st.
504 stuks € 1,95 p.st.

Klanten kochten ook

wandkaarthouder a6 met gaatjes wandkaarthouder a6 met gaatjes

Leverbaar per 12 stuks

2 .25 p.st.
Bekijk product

Duurzame A6 Plexiglas Kaarthouder - Flexibele Presentatie voor Wand- en Raamtoepassingen

Ons stevige plexiglas A6 kaarthoudersysteem is speciaal ontworpen om rechtopstaande A6 formaat kaarten elegant te presenteren op zowel vlakke wanden als ramen. Dankzij de eenvoudige bevestiging met dubbelzijdig tape biedt deze verticale kaarthouder een praktische oplossing voor de presentatie van uw producten en diensten. Of u nu kiest voor een wand- of glaspresentatie, dit veelzijdige kaarthoudersysteem past zich moeiteloos aan aan uw behoeften. De kaarthouder is ontworpen voor enkelzijdig gebruik, maar biedt toch de mogelijkheid om kaarten moeiteloos te verwisselen dankzij de betrouwbare dubbelzijdige tapebevestiging.

Belangrijkste Voordelen:

✅ Flexibele Presentatiemogelijkheden: Onze veelzijdige kaarthouder is geschikt voor zowel wand- als glaspresentatie, wat u de vrijheid geeft om uw informatie te tonen waar het u het beste uitkomt.

✅ Gemakkelijk te Wisselen: Hoewel de kaarthouder in dubbelzijdig gebruik is ontworpen, maakt de dubbelzijdige tapebevestiging het uiterst eenvoudig om kaarten regelmatig te vervangen, ideaal voor het bijwerken van uw inhoud.

✅ Stevige en Betrouwbare Bevestiging: U kunt erop vertrouwen dat uw kaarthouder stevig en veilig bevestigd blijft dankzij de duurzame dubbelzijdige tape.

Verbeter de presentatie van uw A6 formaat kaarten en profiteer van de veelzijdige opties die onze duurzame plexiglas kaarthouder biedt. Of u nu kiest voor wand- of glaspresentatie, dit systeem biedt de perfecte oplossing. Til uw presentatie naar een hoger niveau, wijzig eenvoudig de inhoud en zorg ervoor dat uw informatie opvalt met deze handige en betrouwbare kaarthouder.