0

kaarthouder a6 liggend

Hoogwaardige Liggende A6 Plexi Kaarthouder - Voor Stijlvolle Presentaties op Ramen en Wanden

Op zoek naar een elegante manier om landscape A6 formaat kaarten, posters en affiches te presenteren? Onze liggende A6 Plexi kaarthouder van topkwaliteit biedt de perfecte oplossing. Deze kaarthouder is ontworpen voor een kristalheldere weergave en veelzijdige presentatiemogelijkheden, en is geschikt voor zowel ramen als vlakke wanden.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Hoogwaardige Acrylaat Constructie: Onze kaarthouder is vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat (ook wel bekend als plexiglas), wat zorgt voor duurzaamheid en een heldere, professionele uitstraling.

✅ Geschikt voor Liggende A6 Formaat Kaarten: Deze kaarthouder is ideaal voor het presenteren van landscape A6 formaat kaarten en biedt een elegante manier om uw producten en diensten te laten zien.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Wisselbaar: De kaarthouder kan dubbelzijdig worden gebruikt, waardoor u moeiteloos van boodschap kunt wisselen. U kunt deze gemakkelijk bevestigen met dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd).

✅ Geschikt voor Wand- en Glaspresentatie: Of u nu uw kaarten op een raam of een vlakke wand wilt presenteren, deze kaarthouder is geschikt voor beide toepassingen en voegt een stijlvolle uitstraling toe aan uw presentatie.

Upgrade uw presentaties en zorg ervoor dat uw kaarten en affiches opvallen. Met onze liggende A6 Plexi kaarthouder voegt u een professionele touch toe aan uw ruimte en maakt u indruk op uw publiek. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk met deze hoogwaardige kaarthouder.

Specificaties

Artikelnummer: 21100790
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 148 x 105 x 4 mm. (b x h x d)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 83 gram
Extra: gepolijst

kaarthouder a6 liggend

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 21100790
2 .10 p.st. 2 .54 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,10 p.st.
24 stuks € 2,00 p.st.
120 stuks € 1,95 p.st.
240 stuks € 1,85 p.st.

Klanten kochten ook

Onze hoogwaardige liggende A6 Plexi kaarthouder biedt een verfijnde oplossing voor het stijlvol presenteren van landscape A6 formaat kaarten, posters en affiches. Vervaardigd uit hoogkwalitatief acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, combineert deze kaarthouder duurzaamheid met een professionele uitstraling. Deze veelzijdige kaarthouder is geschikt voor zowel ramen als vlakke wanden, waardoor u flexibiliteit heeft in de presentatie van uw boodschappen en visuele boodschappen.

De belangrijkste kenmerken van onze liggende A6 Plexi kaarthouder zijn onder andere:

✅ Uitstekende Constructiekwaliteit: De kaarthouder is vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat, wat duurzaamheid en een heldere, glanzende uitstraling garandeert. Hierdoor blijven uw kaarten, posters en affiches in perfecte staat en worden ze op een professionele manier gepresenteerd.

✅ Geschikt voor Landscape A6 Formaat: Deze kaarthouder is specifiek ontworpen voor het presenteren van landscape A6 formaat kaarten, waardoor uw producten en diensten op een elegante wijze kunnen worden tentoongesteld.

✅ Dubbelzijdig en Gemakkelijk Verwisselbaar: U kunt moeiteloos van boodschap wisselen dankzij de mogelijkheid om de kaarthouder dubbelzijdig te gebruiken. Dit zorgt voor flexibiliteit in uw presentatie. De kaarthouder kan snel en eenvoudig worden bevestigd met behulp van dubbelzijdig tape of zelfklevend magneetband (niet meegeleverd).

✅ Geschikt voor Wand- en Glaspresentatie: Onze kaarthouder is geschikt voor zowel ramen als vlakke wanden, waardoor u de vrijheid heeft om te kiezen waar en hoe u uw visuele boodschap presenteert. Deze kaarthouder voegt een vleugje elegantie toe aan elke omgeving.

Upgrade uw presentaties en zorg ervoor dat uw kaarten en affiches in het oog springen. Met onze hoogwaardige liggende A6 Plexi kaarthouder voegt u een professioneel tintje toe aan uw ruimte en maakt u ongetwijfeld indruk op uw publiek. Investeer in kwaliteit en maak uw boodschap op een duidelijke en aantrekkelijke manier zichtbaar met deze hoogwaardige kaarthouder.