0

Kubus 200 mm met deksel en gleuf

Veelzijdige Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) - Ideaal voor Beurzen en Evenementen

Op zoek naar een multifunctionele en stijlvolle opbergoplossing? Onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) biedt een scala aan toepassingen en is bijzonder geschikt voor beurzen en evenementen. U kunt deze kubus gebruiken voor het deponeren van visitekaartjes, donaties, wenskaarten, enveloppen, of zelfs voor boeiende productpresentaties. De sleufzijde van deze kubus kan eenvoudig worden geopend en heeft de perfecte afmeting (115 x 5 mm) voor A6 formaat kaarten.

Kenmerken van onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm):

✅ Veelzijdig Gebruik: Deze kubus is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en is ideaal voor het verzamelen van visitekaartjes, donaties, wenskaarten, enveloppen, en productpresentaties.

✅ Handige Sleuf: De ruime sleuf aan de bovenzijde is perfect gepositioneerd voor A6 formaat kaarten en maakt het eenvoudig om items te deponeren.

✅ Transparant Plexiglas: Onze kubus is vervaardigd uit helder acrylaat (plexiglas), wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een eigentijds en stijlvol ontwerp biedt.

Of u nu de kubus gebruikt om uw zakelijke contacten te voorzien van visitekaartjes, donaties te verzamelen voor een goed doel, wensen te ontvangen op een evenement, of uw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren, deze kubus biedt veelzijdigheid en elegantie. Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen kan verrijken door een effectieve en professionele manier te bieden om items te verzamelen en te presenteren. Maak indruk met een eigentijdse en praktische opbergoplossing op uw volgende beurs of evenement.

Specificaties

Artikelnummer: 256.007.90
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Afmeting: 200 x 200 x 200 mm
Materiaal: acrylaat
Kleur: transparant
Extra: vv afneembaar deksel en sleuf 115 x 5 mm

Kubus 200 mm met deksel en gleuf

  • Leverbaar per stuk
  • 25600790
44 .00 p.st. 53 .24 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Veelzijdige Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) - Verrijk Uw Beurs- en Evenementenervaring

Bij de organisatie van beurzen en evenementen draait alles om het creëren van een boeiende en interactieve omgeving. Onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) is de perfecte aanvulling voor deze gelegenheden. Deze veelzijdige opbergkubus biedt een breed scala aan toepassingen en verbetert uw mogelijkheden om zakelijke contacten te leggen, donaties te ontvangen, wensen te verzamelen of producten professioneel te presenteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm):

✅ Veelzijdig Gebruik: Of u nu bezig bent met netwerken en uw visitekaartjes wilt deponeren, donaties wilt verzamelen voor een goed doel, wensen wilt inzamelen tijdens een evenement, of uw producten op een boeiende manier wilt presenteren, deze kubus past zich aan aan verschillende behoeften.

✅ Handige Sleuf: Aan de bovenkant van de kubus bevindt zich een royale sleuf met een afmeting van 115 x 5 mm, speciaal ontworpen voor A6 formaat kaarten. Deze sleuf is perfect gepositioneerd voor eenvoudig inwerpen van diverse items, waardoor het verzamelen en presenteren moeiteloos verloopt.

✅ Stijlvol Ontwerp: Vervaardigd uit helder acrylaat (plexiglas), biedt de kubus niet alleen duurzaamheid maar ook een eigentijds en stijlvol ontwerp. Dit draagt bij aan de professionele uitstraling van uw stand, kraam, of presentatietafel op beurzen en evenementen.

De Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) is de ideale partner voor het verbeteren van uw beurs- en evenementenervaring. Het stelt u in staat om zakelijke interacties te optimaliseren, waardevolle donaties te ontvangen, wensen te verzamelen, of producten op een aantrekkelijke en gestructureerde manier te presenteren. Voeg een eigentijds element toe aan uw presentatie en verbeter uw mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten, partners en bezoekers. Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze Kubus met Deksel en Sleuf (200 mm) uw volgende beurs of evenement verrijkt met een effectieve, veelzijdige en professionele oplossing voor het verzamelen en presenteren van items. Maak een blijvende indruk op uw doelgroep en laat uw evenement schitteren.