0

Kubus 250 mm met deksel en gleuf

Veelzijdige Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm) - Perfect voor Beurzen en Evenementen

Op beurzen en evenementen draait alles om het leggen van contacten en interacties met bezoekers. Onze Veelzijdige Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm) biedt u een praktische opbergoplossing en nog veel meer. Deze veelzijdige kubus is ideaal voor het verzamelen van visitekaartjes, donaties, wenskaarten, enveloppen en kan zelfs worden gebruikt voor indrukwekkende productpresentaties. De royale sleufzijde, met een afmeting van 145 x 5 mm, is speciaal ontworpen voor A5 formaat kaarten, waardoor deze kubus geschikt is voor diverse doeleinden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van onze Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm):

✅ Veelzijdige Toepassingen: Deze kubus is ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften op beurzen en evenementen. Of u nu op zoek bent naar een manier om visitekaartjes te verzamelen, donaties te ontvangen, wensen te verzamelen, enveloppen te deponeren of producten op een aantrekkelijke manier te presenteren, deze kubus biedt veelzijdigheid en flexibiliteit.

✅ Ruime Sleuf: De royale sleuf aan de bovenkant van de kubus is perfect voor het eenvoudig inwerpen van A5 formaat kaarten, waardoor het verzamelen van diverse items probleemloos verloopt.

✅ Helder Plexiglas Ontwerp: Vervaardigd uit helder acrylaat (plexiglas), combineert deze kubus duurzaamheid met een eigentijds en stijlvol ontwerp, waardoor uw presentatietafel of stand opvalt op beurzen en evenementen.

Onze Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm) is een veelzijdige oplossing om uw beurs- en evenementenervaring te verrijken. Het biedt een gestructureerde en professionele manier om items te verzamelen en te presenteren, terwijl het u in staat stelt om waardevolle interacties aan te gaan met uw doelgroep. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze kubus uw beurs- of evenementenstand optimaliseert en bijdraagt aan een indrukwekkende en effectieve presentatie. Laat uw stand schitteren op uw volgende beurs of evenement en maak een blijvende indruk op bezoekers en potentiële klanten.

Specificaties

Artikelnummer: 256.008.90
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 250 x 250 x 250 mm
Materiaal: acrylaat
Kleur: transparant
Extra: vv afneembaar deksel en sleuf van 145 x 5 mm.

Kubus 250 mm met deksel en gleuf

  • Leverbaar per stuk
  • 25600890
59 .00 p.st. 71 .39 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Zorg ervoor dat uw beursstand opvalt met onze Veelzijdige Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm). Of u nu op zoek bent naar een praktische manier om visitekaartjes te verzamelen, donaties te ontvangen, wensen in te zamelen, enveloppen te deponeren of producten op een aantrekkelijke manier te presenteren, deze kubus is de perfecte oplossing. Met een royale sleuf van 145 x 5 mm die speciaal is ontworpen voor A5-formaat kaarten, biedt deze kubus veelzijdigheid en flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen.

De belangrijkste kenmerken en voordelen van onze Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm):

Veelzijdig Toepasbaar: Deze kubus is ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften op beurzen en evenementen. Of u nu contactgegevens wilt verzamelen, donaties wilt ontvangen, wensen wilt noteren, enveloppen wilt deponeren of producten op een indrukwekkende manier wilt presenteren, deze kubus biedt veelzijdigheid en flexibiliteit.

Ruime Sleuf: De royale sleuf aan de bovenkant van de kubus maakt het eenvoudig om A5-formaat kaarten en andere items probleemloos in te werpen.

Stijlvol Ontwerp: Vervaardigd uit helder acrylaat (plexiglas), combineert deze kubus duurzaamheid met een eigentijds en stijlvol ontwerp, waardoor uw presentatietafel of stand opvalt op beurzen en evenementen.

Onze Kubus met Deksel en Sleuf (250 mm) is de ultieme oplossing om uw beurs- en evenementenervaring te verrijken. Het biedt een gestructureerde en professionele manier om items te verzamelen en te presenteren, terwijl het u in staat stelt om waardevolle interacties aan te gaan met uw doelgroep. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze kubus uw beurs- of evenementenstand optimaliseert en bijdraagt aan een indrukwekkende en effectieve presentatie. Laat uw stand schitteren op uw volgende beurs of evenement en maak een blijvende indruk op bezoekers en potentiële klanten.