0

Kubus 250mm met bamboe basisplateau

Maak optimaal gebruik van deze heldere acrylaat presentatiebox van 250 mm om uw waardevolle items op een prachtige en tegelijkertijd beschermende manier te tonen. Deze presentatiebox is ideaal voor diverse situaties, waaronder beurzen, evenementen of in uw winkelomgeving.

Deze doorzichtige kubus heeft een unieke eigenschap: de open onderzijde. Hierdoor rust de kubus op een solide en duurzame basis van bamboe met een indrukwekkende dikte van 2 cm. Deze combinatie van acrylaat en bamboe creƫert niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar biedt ook stevige ondersteuning voor uw items, waardoor ze veilig worden tentoongesteld.

Of het nu gaat om kostbare collecties, promotionele materialen of producten die de aandacht verdienen, deze acrylaat presentatiebox met bamboe basis voegt een vleugje elegantie toe aan elke presentatie en zorgt ervoor dat uw items in het middelpunt van de belangstelling staan, terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden tegen stof en andere potentiƫle gevaren. Kies voor deze unieke en stijlvolle presentatieoplossing om uw items op een onvergetelijke manier te presenteren.

Specificaties

Artikelnummer: 256.006.90
Buitenmaat: 250 x 250 x 270 mm LxBxH
Binnenmaat: 242 x 242 x 245 mm
Materiaal: acrylaat en bamboe
Extra: acrylaat 3 mm en bamboe basis van 20 mm dikte

Kubus 250mm met bamboe basisplateau

  • Leverbaar per stuk
  • 25600690
99 .00 p.st. 119 .79 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Maak optimaal gebruik van deze heldere acrylaat presentatiebox om uw waardevolle items op een prachtige en tegelijkertijd beschermende manier te tonen. Deze presentatiebox is ideaal voor diverse situaties, waaronder beurzen, evenementen of in uw winkelomgeving. 

Deze doorzichtige kubus heeft een unieke eigenschap: de open onderzijde. Hierdoor rust de kubus op een solide en duurzame basis van bamboe met een indrukwekkende dikte van 2 cm. Deze combinatie van acrylaat en bamboe creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar biedt ook stevige ondersteuning voor uw items, waardoor ze veilig worden tentoongesteld. 

Of het nu gaat om kostbare collecties, promotionele materialen of producten die de aandacht verdienen, deze acrylaat presentatiebox met bamboe basis voegt een vleugje elegantie toe aan elke presentatie en zorgt ervoor dat uw items in het middelpunt van de belangstelling staan, terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden tegen stof en andere potentiële gevaren. Kies voor deze unieke en stijlvolle presentatieoplossing om uw items op een onvergetelijke manier te presenteren.