0

menuclip 50x100 rvs

✅ RVS Menuclip: Stijlvolle Presentatie voor Uw Folders en Menukaarten

Transformeer uw presentatie met onze handige RVS Menuclip, ontworpen voor een veelzijdige weergave van folders, prijslijsten, of menukaarten. Deze clip biedt een strakke en eigentijdse oplossing voor zowel tafel- als baliepresentaties. Ontdek waarom deze menuclip een slimme keuze is voor een professionele uitstraling.

Kenmerken:

✅ Hoogwaardig Roestvrij Staal:
Gemaakt van roestvrij staal, garandeert deze menuclip duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Verwisselbaar:
De menuclip is dubbelzijdig te gebruiken en biedt een moeiteloze verwisseling van uw inhoud. Dankzij het slimme ontwerp kunt u snel en gemakkelijk nieuwe informatie toevoegen aan uw presentatie.

✅ Compact Formaat voor Diverse Tafels:
Met een formaat van 50 x 100 x 50 mm is deze menuclip compact en geschikt voor diverse tafels, inclusief kleinere exemplaren. Het veelzijdige ontwerp maakt het perfect voor uiteenlopende presentatieomgevingen.

Specificaties:

Materiaal: Roestvrij staal
Formaat: 50 x 100 x 50 mm
Geschikt voor buiten gebruik
Upgrade uw presentatie met deze stijlvolle RVS Menuclip en geef uw folders, prijslijsten, of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en eigentijds design op uw tafel of balie.

Specificaties

Artikelnummer: 21700111
Afmeting: 500 x 100 x 50 mm (b x d x h)
Materiaal: rvs
Kleur: zilver

menuclip 50x100 rvs

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 21700111
3 .50 p.st. 4 .24 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,50 p.st.
15 stuks € 3,40 p.st.
45 stuks € 3,30 p.st.
100 stuks € 3,20 p.st.

Nieuwste producten

Elegante Menuclip van Roestvrij Staal: Verfijnde Presentatie voor Uw Folders en Menukaarten

Geef uw presentatie een moderne uitstraling met onze praktische RVS Menuclip, speciaal ontworpen voor een veelzijdige weergave van folders, prijslijsten of menukaarten. Deze clip biedt een gestroomlijnde en eigentijdse oplossing voor zowel tafel- als baliepresentaties. Ontdek waarom deze menuclip een verstandige keuze is om uw presentatie naar een hoger niveau te tillen.

Kenmerken:

Hoogwaardig Roestvrij Staal: Gefabriceerd van roestvrij staal, staat deze menuclip garant voor duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling. Het materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Dubbelzijdig en Gemakkelijk Verwisselbaar: De menuclip is ontworpen om dubbelzijdig te worden gebruikt en maakt een moeiteloze verwisseling van uw inhoud mogelijk. Dankzij het slimme ontwerp kunt u snel en gemakkelijk nieuwe informatie toevoegen aan uw presentatie.

Compact Formaat voor Diverse Tafels: Met afmetingen van 50 x 100 x 50 mm heeft deze menuclip een compact formaat en is geschikt voor diverse tafels, inclusief kleinere exemplaren. Het veelzijdige ontwerp maakt het perfect voor diverse presentatieomgevingen.

Specificaties:

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Formaat: 50 x 100 x 50 mm
  • Geschikt voor buitengebruik

Verrijk uw presentatie met deze stijlvolle RVS Menuclip en geef uw folders, prijslijsten of menukaarten de aandacht die ze verdienen. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en eigentijds design op uw tafel of balie.