0

Ophangelement wandfolderhouder

Universeel Ophangelement voor Wandfolderhouder - Optimaliseer uw Presentatie

Maak kennis met ons universele ophangsysteem voor wandfolderhouders, de ideale oplossing voor het ophangen van folderhouders van elk formaat. Dit ophangsysteem is geschikt voor slatwall of sleuvenpresentaties en biedt een eenvoudige bevestiging en stabiele presentatie van uw folderhouders. Hier zijn de voordelen van dit handige ophangelement:

✔ Universeel Gebruik: Ons ophangsysteem is compatibel met wandfolderhouders van alle formaten. Hiermee kunt u uw presentatiemateriaal flexibel aanpassen en optimaliseren.

✔ Geschikt voor Slatwall of Sleuvenpresentatie: Of u nu gebruik maakt van slatwall of sleuvenpresentaties, dit ophangsysteem past naadloos en biedt een betrouwbare ondersteuning voor uw folderhouders.

✔ Eenvoudige Bevestiging: Met een eenvoudige bevestiging kunt u snel en probleemloos uw folderhouders ophangen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

✔ Stabiele Presentatie: Dit ophangsysteem zorgt voor een stabiele en professionele presentatie van uw folderhouders, waardoor uw promotiemateriaal altijd in het oog springt.

Optimaliseer uw presentatie met ons universele ophangelement voor wandfolderhouders. Of u nu in een winkel, kantoor of beursstand werkt, dit systeem maakt het eenvoudig om uw promotionele materiaal netjes en overzichtelijk te presenteren. Bestel vandaag nog en verbeter de manier waarop u uw folderhouders ophangt en presenteert. Uw boodschap verdient de aandacht die dit ophangelement garandeert.

Specificaties

Artikelnummer: 20301390
Afmeting: 50 x 45 x 15 mm
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant

Ophangelement wandfolderhouder

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 20301390
0 .76 p.st. 0 .92 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Wandfolderhouder 1/3A4 klein Wandfolderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .75 p.st. 2.35
Bekijk product
Wandfolderhouder A4 Wandfolderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
Wandfolderhouder A5 Wandfolderhouder A5

Leverbaar per 6 stuks

2 .45 p.st.
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Universeel Ophangelement voor Wandfolderhouder - Perfect voor uw Presentatie

Stel u voor dat u uw folderhouders moeiteloos en professioneel kunt ophangen, ongeacht hun formaat. Ons universele ophangelement voor wandfolderhouders maakt dit mogelijk. Of u nu gebruikmaakt van slatwall of sleuvenpresentaties, dit systeem past naadloos en biedt een betrouwbare oplossing voor het ophangen en presenteren van uw folderhouders. Ontdek de voordelen van dit veelzijdige ophangelement:

  • Universele Toepassing: Ons ophangelement is geschikt voor wandfolderhouders van alle formaten, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw presentatiemateriaal aan te passen en te optimaliseren.

  • Compatibel met Slatwall of Sleuvenpresentatie: Ongeacht het type presentatie dat u gebruikt, dit ophangelement is naadloos te integreren en biedt een solide basis voor uw folderhouders.

  • Eenvoudige Installatie: Dankzij de eenvoudige installatie kunt u uw folderhouders snel en zonder gedoe ophangen, wat u tijd en moeite bespaart.

  • Stabiele Presentatie: Met dit ophangelement bereikt u een stabiele en professionele presentatie van uw folderhouders, waardoor uw promotiemateriaal altijd de aandacht trekt.

Verbeter uw presentatie met ons universele ophangelement voor wandfolderhouders. Of u nu werkt in een winkel, kantoor of op een beursstand, dit systeem maakt het gemakkelijk om uw promotionele materiaal netjes en overzichtelijk te presenteren. Bestel vandaag nog en verhoog de effectiviteit van uw folderhouderpresentatie. Uw boodschap verdient de aandacht die dit ophangelement garandeert.