0

Prijskaarthouder Klem 101mm

Optimaliseer uw Winkelpresentatie met de Prijskaarthouder Klem van 101 mm

Ervaar de voordelen van onze Prijskaarthouder Klem van 101 mm en geef uw winkelpresentatie een professionele uitstraling met gestructureerde informatieoverdracht.

✅ Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor winkels, fiets- en motorzaken. Deze klem is uw veelzijdige oplossing voor het bevestigen van prijskaartjes aan schappen, sturen, buizen, manden of stangen.

✅ Praktisch Ontwerp: Speciaal ontworpen om prijskaartjes tot maximaal 7,6 cm stevig vast te houden. De klem past perfect op buizen met een diameter tot maximaal 3 cm, waardoor u flexibiliteit heeft in het tonen van prijzen en details.

✅ Eenvoudig Verstelbaar: De clip is eenvoudig te verstellen, waardoor u volledige vrijheid heeft om de ideale positie te kiezen. U behoudt de controle over hoe u uw informatie presenteert.

✅ Professionele Uitstraling: Houd uw winkel georganiseerd en strak. Deze klem zorgt voor een gestructureerde presentatie van prijsinformatie, waardoor klanten moeiteloos de benodigde details kunnen vinden.

Bestel vandaag nog de Prijskaarthouder Klem van 101 mm en ontdek zelf hoe deze veelzijdige en handige klem uw winkelpresentatie naar een hoger niveau tilt. Stevigheid, flexibiliteit en een professionele uitstraling - alles binnen handbereik met deze klem.

Specificaties

Artikelnummer: TKDF4F77
Buitenmaat: 110 mm
Maat frame: voor kaartjes tot ca 1 mm dikte
Kleur: transparant
Extra: opname buis max. 30 mm

Prijskaarthouder Klem 101mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • GBCH4030X41016
Sale!
2 .95 p.st. 3.50 3 .57 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Versterk Uw Winkeluitstraling met de Klem Prijskaarthouder van 101 mm

Ontdek de troeven van onze Klem Prijskaarthouder van 101 mm en geef uw winkelpresentatie een geavanceerde look met een gestructureerde informatieweergave.

  • Multifunctioneel Gebruik: Deze klem is niet alleen geschikt voor winkels, maar ook voor fiets- en motorzaken. Een veelzijdige oplossing om prijskaartjes stevig te bevestigen aan schappen, sturen, buizen, manden, of stangen.

  • Slim Ontwerp: Specifiek ontworpen om prijskaartjes van maximaal 7,6 cm stevig vast te houden. De klem past naadloos op buizen met een diameter tot maximaal 3 cm, waardoor u flexibiliteit heeft in het tonen van prijzen en details.

  • Gemakkelijk Aanpasbaar: De clip is moeiteloos aan te passen, waardoor u volledige controle heeft over de ideale positie. U behoudt de regie over hoe u uw informatie presenteert.

  • Professionele Presentatie: Houd uw winkel overzichtelijk en georganiseerd. Deze klem zorgt voor een gestructureerde weergave van prijsinformatie, waardoor klanten eenvoudig de benodigde details kunnen vinden.

Bestel vandaag nog de Klem Prijskaarthouder van 101 mm en ontdek zelf hoe deze veelzijdige en handige klem uw winkelpresentatie naar nieuwe hoogten tilt. Stevigheid, flexibiliteit en een professionele uitstraling - alles binnen handbereik met deze klem.