0

Visitekaartbox met slot 200x200x200mm

Beheer Uw Visitekaartjes Professioneel met Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm

Een geordende en professionele presentatie van uw visitekaartjes is van groot belang bij diverse zakelijke evenementen. Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm is niet alleen een praktische oplossing voor het verzamelen van visitekaartjes, maar fungeert ook als een opvallend relatiegeschenk. Deze visitekaartbox is ontworpen met oog voor detail en voorzien van een slot om uw kostbare visitekaartjes veilig te bewaren.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm:

✅ Handig Slot: De ingebouwde slotvoorziening biedt extra beveiliging voor uw visitekaartjes, waardoor u met een gerust hart uw waardevolle contactinformatie kunt beheren.

✅ Veelzijdige Sleuf: De sleuf in deze visitekaartbox is geschikt voor diverse doeleinden, zoals het verzamelen van visitekaartjes, het organiseren van prijsvragen, of het inzamelen van feedback. Deze veelzijdigheid maakt het de perfecte aanvulling op evenementen, shows, hotels, restaurants en winkels.

✅ Gemaakt van Helder Acrylaat: Onze visitekaartbox is vervaardigd uit helder acrylaat (plexiglas), wat niet alleen zorgt voor een transparante uitstraling, maar ook duurzaamheid en een eigentijds ontwerp garandeert.

Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm is een onmisbare aanvulling op uw zakelijke presentatie op beurzen, evenementen, shows, hotels, restaurants en winkels. Het slot zorgt voor extra veiligheid en beheersing van uw visitekaartjes, terwijl de veelzijdige sleuf verschillende zakelijke behoeften kan vervullen. Verbeter uw zakelijke uitstraling en zorg ervoor dat uw contactinformatie professioneel wordt gepresenteerd. Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm uw zakelijke bijeenkomsten optimaliseert en u in staat stelt om op een efficiënte en professionele wijze om te gaan met visitekaartjes, prijsvragen en feedback.

Specificaties

Artikelnummer: 205.014.90
Afmeting: 200 x 200 x 200 mm
Materiaal: acrylaat
Kleur: transparant
Extra: voorzien van slot en sleuf

Visitekaartbox met slot 200x200x200mm

  • Leverbaar per stuk
  • 20501490
56 .00 p.st. 67 .76 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

Beheer Uw Zakelijke Contacten Professioneel met Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm

Een georganiseerde en professionele presentatie van uw visitekaartjes is van essentieel belang bij diverse zakelijke evenementen en ontmoetingen. Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm biedt niet alleen een praktische oplossing voor het verzamelen van visitekaartjes, maar fungeert ook als een opvallend relatiegeschenk. Deze visitekaartbox is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en is voorzien van een handig slot om uw waardevolle visitekaartjes veilig te bewaren.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm:

✅ Handig Slot: De ingebouwde slotvoorziening biedt extra beveiliging voor uw visitekaartjes, waardoor u met een gerust hart uw kostbare contactinformatie kunt beheren. Uw zakelijke contacten worden professioneel en discreet beheerd.

✅ Veelzijdige Sleuf: De sleuf in deze visitekaartbox is uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu visitekaartjes verzamelt, een prijsvraag organiseert, of feedback wilt inzamelen, deze veelzijdigheid maakt het tot de perfecte aanvulling voor beurzen, evenementen, shows, hotels, restaurants en winkels.

✅ Gemaakt van Helder Acrylaat: Onze visitekaartbox is vervaardigd uit hoogwaardig helder acrylaat (plexiglas). Dit zorgt niet alleen voor een eigentijds en transparant ontwerp, maar garandeert tevens duurzaamheid en stijl.

Onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm is een onmisbare aanvulling op uw zakelijke presentatie op beurzen, evenementen, shows, hotels, restaurants en winkels. Het slot biedt extra veiligheid en stelt u in staat om controle te houden over uw visitekaartjes, terwijl de veelzijdige sleuf aan verschillende zakelijke behoeften kan voldoen. Optimaliseer uw zakelijke uitstraling en zorg ervoor dat uw contactinformatie altijd professioneel wordt gepresenteerd. Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze Visitekaartbox met Slot 200x200x200mm uw zakelijke bijeenkomsten optimaliseert en u in staat stelt om op een efficiënte en professionele wijze om te gaan met visitekaartjes, prijsvragen en feedback. Laat een blijvende indruk achter op uw zakelijke contacten en maak uw bijeenkomsten nog effectiever met onze Visitekaartbox met Slot.