0

Vloerdisplay met 1 folderhouder 3x A4

Verbeter Uw Presentatie met Onze Vloerdisplay voor 3x A4 Folders

Bent u op zoek naar een slimme en veelzijdige manier om uw staande A4-folders te presenteren? Onze 3x A4 vloerdisplay is de perfecte oplossing. Met een indrukwekkende hoogte van ongeveer 120 cm trekt deze display onmiddellijk de aandacht in elke ruimte waar u uw informatiemateriaal wilt delen. Of het nu in uw showroom, winkel of op uw beursstand is, deze multifunctionele display voegt een professioneel en aantrekkelijk element toe aan uw presentatie.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

✅ Stijlvolle Presentatie: Onze vloerdisplay is ontworpen om uw staande A4-folders stijlvol te presenteren en uw informatie op een aantrekkelijke manier te delen.

✅ Indrukwekkende Hoogte: Met een hoogte van ongeveer 120 cm is deze display een opvallende blikvanger die de aandacht trekt en uw boodschap effectief communiceert.

✅ Veelzijdig Gebruik: Of u nu in een showroom, winkel of op een beursstand staat, deze multifunctionele display voegt een professioneel en aantrekkelijk element toe aan uw presentatie.

Optimaliseer uw presentatie en maak indruk op uw doelgroep met onze Vloerdisplay voor 3x A4 Folders. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze display uw informatiemateriaal effectief presenteert en uw ruimte transformeert in een professionele en aantrekkelijke omgeving. Laat uw boodschap opvallen en deel uw informatie op een overtuigende manier.

Specificaties

Artikelnummer: 245.003.99
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 320 x 1205 x 320 mm BxHxD
Materiaal: houten voet, aluminium zuil, kunststof folderhouder
Kleur: Grijs, transparant
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja

Vloerdisplay met 1 folderhouder 3x A4

  • Leverbaar per stuk
  • 24500399
73 .00 p.st. 88 .33 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 73,00 p.st.
5 stuks € 69,00 p.st.
10 stuks € 67,00 p.st.
20 stuks € 65,00 p.st.

Nieuwste producten

1. Optimaal Ruimtegebruik: Deze vloerdisplay is ontworpen met uw behoeften in gedachten. Het biedt niet alleen voldoende ruimte voor drie staande A4-folders, maar doet dit ook op een manier die efficiënt gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Dit betekent dat u uw informatie op een compacte en gestructureerde manier kunt presenteren, waardoor er geen kostbare ruimte verloren gaat.

2. Oogstrelend Ontwerp: Het display is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het strakke ontwerp en de royale hoogte trekken de aandacht van voorbijgangers en maken duidelijk dat er waardevolle informatie beschikbaar is om te ontdekken. Dit draagt bij aan de algehele uitstraling van uw ruimte en geeft een professionele indruk, wat cruciaal is voor een succesvolle presentatie.

3. Veelzijdigheid in Gebruik: Of u nu in een showroom staat om uw nieuwste producten te presenteren, in een winkel bent om uw assortiment te promoten, of op een drukke beursstand staat om uw bedrijf te vertegenwoordigen, deze display past zich moeiteloos aan aan uw omgeving en doelstellingen. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanvulling op diverse situaties.

4. Verbeterde Zichtbaarheid: De hoogte van het display zorgt ervoor dat uw folders op ooghoogte worden getoond, wat de zichtbaarheid en toegankelijkheid aanzienlijk verbetert. Dit betekent dat uw potentiële klanten gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die u wilt delen, zonder dat ze moeten bukken of zich ongemakkelijk moeten voelen. Hierdoor vergroot u de kans op effectieve communicatie.

In een tijd waarin visuele presentatie van cruciaal belang is, is de vloerdisplay een waardevolle aanwinst voor elke ruimte waar u uw boodschap wilt overbrengen. Of het nu gaat om het informeren van klanten, het adverteren van uw producten of het presenteren van belangrijke informatie, dit multifunctionele display zorgt ervoor dat uw folders opvallen en memorabel zijn voor uw doelgroep. Het is een praktisch hulpmiddel dat uw presentaties naar een hoger niveau tilt en een blijvende indruk achterlaat. Investeer vandaag nog in deze display en versterk uw impact op uw publiek.