0

Vloerdisplay met 1 folderhouder 4x A5

Intelligent Ontwerp: Deze vloerdisplay met 1 folderhouder voor 4x A5-folders is slim ontworpen om uw behoeften te vervullen en uw informatiemateriaal op een georganiseerde en aantrekkelijke manier weer te geven.

Veelzijdig Gebruik: Of u nu in een showroom staat om uw producten te presenteren, in een winkel bent om uw assortiment te promoten, of op een beursstand staat om uw bedrijf te vertegenwoordigen, deze display past zich moeiteloos aan aan verschillende omgevingen en doelstellingen.

Indrukwekkende Hoogte: Met een hoogte van ongeveer 120 cm trekt deze display onmiddellijk de aandacht en maakt duidelijk dat waardevolle informatie beschikbaar is om te ontdekken. Het draagt bij aan de algehele uitstraling van uw ruimte en zorgt voor een professionele indruk.

Efficiënt Ruimtegebruik: Deze display biedt voldoende ruimte voor vier staande A5-folders op een compacte en gestructureerde manier, waardoor uw ruimte optimaal benut wordt. Hierdoor wordt geen kostbare ruimte verspild.

Investeer in deze vloerdisplay en verbeter de presentatie van uw informatiemateriaal op een professionele en aantrekkelijke manier. Of het nu gaat om het informeren van klanten, het adverteren van uw producten of het delen van belangrijke informatie, deze multifunctionele display zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt en gedenkwaardig is voor uw doelgroep. Versterk uw impact vandaag nog met deze intelligente en veelzijdige oplossing.

Specificaties

Artikelnummer: 245.002.99
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 320 x 1205 x 320 mm BxHxD
Materiaal: houten voet, aluminium zuil, kunststof folderhouder
Kleur: Grijs, transparant
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja

Vloerdisplay met 1 folderhouder 4x A5

  • Leverbaar per stuk
  • 24500299
69 .00 p.st. 83 .49 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,00 p.st.
5 stuks € 65,00 p.st.
10 stuks € 63,00 p.st.
20 stuks € 61,00 p.st.
25 stuks € 58,00 p.st.

Nieuwste producten

  • Intelligent Ontwerp: Onze vloerdisplay met 1 folderhouder voor 4x A5-folders is zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Het biedt een slimme en overzichtelijke manier om uw informatiemateriaal te presenteren, wat zowel functioneel als aantrekkelijk is.

  • Veelzijdig Gebruik: Ongeacht uw setting, deze display past zich naadloos aan. Of u nu op een showroomvloer staat om producten te tonen, in een winkel bent om uw assortiment te promoten, of op een drukke beursstand staat om uw bedrijf te vertegenwoordigen, deze vloerdisplay is uw veelzijdige metgezel.

  • Indrukwekkende Hoogte: Met een hoogte van ongeveer 120 cm is deze display een onmiskenbare blikvanger. Het trekt direct de aandacht en nodigt uit tot het ontdekken van waardevolle informatie. Deze visuele prominentie voegt een professioneel tintje toe aan uw ruimte.

  • Efficiënt Ruimtegebruik: Deze display is ontworpen met efficiëntie in gedachten. Het biedt voldoende ruimte voor vier staande A5-folders op een compacte en gestructureerde manier, waardoor uw beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Geen verspilde ruimte, alleen een doeltreffende presentatie.

Deze vloerdisplay is een slimme investering om uw informatiemateriaal professioneel en aantrekkelijk te presenteren. Of u nu informatie aan klanten verstrekt, producten adverteert of belangrijke boodschappen wilt delen, deze multifunctionele display zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt en blijft hangen bij uw doelgroep. Versterk uw impact vandaag nog met deze intelligente en veelzijdige oplossing.