0

Vloerdisplay met 8 folderhouders A4

Deze vloerdisplay is ontworpen om maar liefst 8 staande A4 folders te huisvesten, waardoor het een uiterst veelzijdige en functionele presentatieoplossing biedt. Of het nu in uw showroom, winkel of op een drukke beursstand is, deze display stelt u in staat om uw folders op een opvallende en overtuigende manier te presenteren aan uw doelgroep.

Met een totale hoogte van ongeveer 1800 mm is deze vloerdisplay niet te missen. Zijn imposante formaat trekt de aandacht van voorbijgangers en maakt het gemakkelijk voor mensen om uw folders op te merken en er toegang toe te krijgen. Dit maakt de display bijzonder effectief in het overbrengen van uw boodschap en het verspreiden van belangrijke informatie.

Specificaties

Artikelnummer: 245.010.90
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 320 x 1735 x 320 mm BxHxD
Materiaal: houten voet, aluminium zuil, kunststof folderhouder
Kleur: Grijs en transparant

Vloerdisplay met 8 folderhouders A4

  • Leverbaar per stuk
  • 24501090
109 .00 p.st. 131 .89 p.st. incl. btw

Nieuwste producten

De 8 folderhouders, elk geschikt voor A4-formaat, bieden voldoende ruimte om uw verschillende marketingmaterialen of informatieve brochures te presenteren. Hierdoor kunt u een breed scala aan inhoud aanbieden, variërend van productcatalogi en bedrijfsinformatie tot promotionele brochures en evenementenkalenders.

Deze vloerdisplay is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor hij naadloos past in diverse omgevingen en interieurontwerpen. Of het nu wordt gebruikt als een informatieve hub in uw showroom, als een handige bron van productdetails in uw winkel, of als een aantrekkelijke manier om uw bedrijf te presenteren op een beurs, deze vloerdisplay biedt een professionele en uitnodigende uitstraling.

Kortom, deze vloerdisplay met 8 folderhouders voor A4-formaat is de ideale partner voor effectieve informatieverspreiding en promotionele activiteiten. Zijn indrukwekkende hoogte, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht maken het een waardevolle aanvulling voor elke locatie waar u uw boodschap wilt laten schitteren.