0

wandfolderhouder A4 landscape

Een Overzicht van de Wandfolderhouder A4 Landscape van Taymar® (W330)

Op zoek naar een praktische oplossing voor uw reclamemateriaal in A4-landschapformaat? De Wandfolderhouder A4 Landscape van Taymar® (W330) biedt alles wat u nodig heeft om uw advertenties, brochures en informatie duidelijk zichtbaar en ruimtebesparend te presenteren. Hier zijn de voordelen in een handig overzicht:

✔ Geschikt voor Wandmontage**: Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor wandmontage. Hierdoor kunt u uw presentatiematerialen overal in uw ruimte gemakkelijk bevestigen, of het nu in een kantoor, winkel of wachtruimte is.

✔ Ruimte voor 1x A4 Liggend: Met plaats voor 1x A4-landschap document, biedt deze houder voldoende ruimte om uw belangrijkste informatie en advertenties op een overzichtelijke manier te presenteren.

✔ 32 mm Vuldiepte: De royale vuldiepte van 32 mm zorgt ervoor dat uw materialen netjes worden georganiseerd en goed zichtbaar blijven, zodat uw boodschap opvalt.

✔ Elegante Afwerking: Deze wandfolderhouder overtuigt niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn elegante hoogglans afwerking. Het voegt een stijlvolle touch toe aan uw presentatie.

✔ Eenvoudige Bevestigingsopties: U heeft de keuze om de houder aan de wand te bevestigen, dankzij de al aanwezige bevestigingsgaten, of met zuignappen aan glazen oppervlakken. Dit maakt de plaatsing flexibel en probleemloos.

Kies voor de Taymar® Wandfolderhouder A4 Landscape (W330) en verbeter de manier waarop u uw reclamemateriaal presenteert. Uw boodschap verdient de aandacht en deze folderhouder zorgt ervoor dat uw presentatie zowel praktisch als elegant is. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw doelgroep.

Specificaties

Artikelnummer: W330
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Buitenmaat: 340 x 186 x 36 mm (BxHxD)
Binnenmaat: 330 x 180 x 32 mm (BxHxD)
Materiaal: polystyreen
Kleur: helder transparant
Gewicht: 350 gram

wandfolderhouder A4 landscape

  • Leverbaar per 4 stuks
  • W330
8 .95 p.st. 10 .83 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 8,95 p.st.
12 stuks € 8,60 p.st.
36 stuks € 8,25 p.st.
72 stuks € 7,95 p.st.

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

De Voordelen van de Taymar® W330 Wandfolderhouder voor A4 Landscape Formaat

Bent u op zoek naar een doeltreffende manier om uw reclamemateriaal in A4-landschapformaat te presenteren? De Taymar® W330 Wandfolderhouder is de ideale oplossing voor een duidelijke en ruimtebesparende presentatie van uw advertenties, brochures en informatie.

Hier zijn de voordelen in een overzicht:

Wandmontagegeschikt: Deze folderhouder is ontworpen voor eenvoudige wandmontage. Hierdoor kunt u uw presentatiemateriaal gemakkelijk en efficiënt plaatsen, of het nu in een kantoor, winkel of wachtruimte is.

Plaats voor 1x A4 Landscape: Met ruimte voor één A4-landschapsdocument kunt u uw belangrijkste informatie en advertenties overzichtelijk tonen.

32 mm Vuldiepte: De royale vuldiepte van 32 mm zorgt ervoor dat uw materiaal goed georganiseerd en goed zichtbaar blijft, waardoor uw boodschap opvalt.

Elegant Design: De wandfolderhouder is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij zijn hoogglansafwerking. Hiermee voegt u een vleugje elegantie toe aan uw presentatie.

Diverse Bevestigingsopties: U heeft de keuze om de houder aan de wand te bevestigen via de al aanwezige bevestigingsgaten of met zuignappen op glazen oppervlakken. Hierdoor is de plaatsing flexibel en moeiteloos.

Kies voor de Taymar® W330 Wandfolderhouder voor A4 Landscape Formaat en verbeter de manier waarop u uw reclamemateriaal presenteert. Uw boodschap verdient de aandacht en deze folderhouder zorgt voor zowel een praktische als elegante presentatie. Bestel vandaag nog en maak een blijvende indruk op uw doelgroep.