0

wandfolderhouder A5 landscape

Elegante Wandfolderhouder A5 Landscape: Taymar® WLA5

Laat uw reclamemateriaal schitteren met onze elegante Taymar® WLA5 wandfolderhouder in het liggende DIN A5 formaat. Deze hoogwaardige brochurehouder is ontworpen voor wandmontage en biedt plaats aan 1x A5 liggend document met een vuldiepte van 32 mm.

Met een glasheldere en hoogglans afwerking maakt deze brochurehouder een verfijnde indruk en is perfect om uw reclamemateriaal en brochures te presenteren. Dankzij de aanwezige montagegaten aan de achterkant van de houder kunt u deze eenvoudig aan de wand bevestigen. Bovendien is bevestiging met dubbelzijdig tape een optie, dankzij de vlakke achterwand.

Kies voor de Taymar® WLA5 wandfolderhouder en breng een vleugje elegantie in uw presentatie. Het is de ideale oplossing voor het tonen van uw A5 liggende documenten, of het nu gaat om reclame-uitingen, informatiemateriaal of brochures. Verbeter uw presentatie vandaag nog met deze praktische en stijlvolle wandfolderhouder.

Specificaties

Artikelnummer: WLA5
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Buitenmaat: 235 x 35 x 135 mm (BxDxH)
Binnenmaat: 225 x 30 x 135 mm (BxDxH)
Materiaal: polystyreen
Kleur: helder transparant
Gewicht: 160 gram

wandfolderhouder A5 landscape

  • Leverbaar per 4 stuks
  • WLA5
6 .95 p.st. 8 .41 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 6,95 p.st.
12 stuks € 6,70 p.st.
36 stuks € 6,35 p.st.
72 stuks € 6,15 p.st.

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Creëer een Opvallende Presentatie met de Taymar® WLA5 Elegante Wandfolderhouder A5 Landscape

Wilt u uw reclamemateriaal op een stijlvolle en professionele manier presenteren? Onze Taymar® WLA5 wandfolderhouder in liggend DIN A5 formaat biedt hiervoor de perfecte oplossing. Deze hoogwaardige brochurehouder is speciaal ontworpen voor wandmontage en heeft een vuldiepte van 32 mm, waardoor u voldoende ruimte heeft om uw A5 liggende documenten te presenteren.

De Voordelen op een Rij:

1. Elegant Design: Onze Taymar® WLA5 wandfolderhouder straalt elegantie uit dankzij de glasheldere en hoogglans afwerking. Het versterkt niet alleen de uitstraling van uw reclamemateriaal, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elke omgeving, of het nu een winkel, kantoor of receptieruimte is.

2. Ruimte voor Uw Beste Werk: Met de mogelijkheid om 1x A5 liggend document op te bergen, kunt u uw meest belangrijke informatie en promotiemateriaal tentoonstellen. De vuldiepte van 32 mm biedt voldoende ruimte voor brochures, folders en kaarten zonder concessies te doen aan de presentatiekwaliteit.

3. Eenvoudige Montage: Onze wandfolderhouder is ontworpen met uw gemak in gedachten. De aanwezige montagegaten aan de achterkant maken het ophangen aan de muur moeiteloos. Bovendien biedt de vlakke achterwand de mogelijkheid voor bevestiging met dubbelzijdig tape, waardoor u flexibel bent in de plaatsing.

4. Multifunctioneel Gebruik: Of u nu informatie wilt delen, reclame wilt maken voor producten of bezoekers wilt voorzien van brochures, de Taymar® WLA5 wandfolderhouder is veelzijdig inzetbaar. Het is een praktische oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Kies voor de Taymar® WLA5 wandfolderhouder en verhoog de impact van uw presentaties. Laat uw reclamemateriaal stralen en een blijvende indruk achterlaten op uw doelgroep. Bestel vandaag nog en geef uw promotionele inspanningen de aandacht die ze verdienen. Met deze folderhouder wordt uw presentatie niet alleen praktisch, maar ook elegant en onderscheidend.