0

wandfolderhouder A6

Efficiënte Presentatie met de Taymar® A6 Wandfolderhouder

Wilt u uw DIN A6 flyers en brochures op een doeltreffende en georganiseerde manier tentoonstellen? Ontdek de voordelen van de Taymar® WPA6 wandfolderhouder:

✔ Ontworpen voor DIN A6 Hoog: Speciaal gemaakt voor het presenteren van flyers en brochures in DIN A6-formaat hoog (105 mm x 148 mm),
waardoor uw materiaal opvalt.
✔ Transparant en Heldere Vormgeving: Deze wandfolderhouder is volledig transparant en kristalhelder, zodat uw flyers en brochures zonder
obstakels zichtbaar zijn.
✔ Gemakkelijk Te Vullen en Verwijderen: Deze houder maakt het eenvoudig om uw reclamemateriaal in te voegen en te verwijderen, waardoor
klanten snel toegang hebben tot uw informatie.
✔ Ruime Vuldiepte: Met een vuldiepte van 38 mm kunt u voldoende flyers en brochures opslaan, zodat u niet voortdurend hoeft bij te vullen.
✔ Flexibel in Gebruik: Of u nu kiest voor wandmontage met slechts 2 schroeven (niet inbegrepen) of de optionele AB1-standaard voor
tafelgebruik, deze folderhouder past zich aan uw behoeften aan.

De Taymar® WPA6 wandfolderhouder combineert eenvoudig en hoogwaardig design met praktische efficiëntie. Uw reclamemateriaal wordt snel opgemerkt en is gemakkelijk toegankelijk voor uw klanten. Of u nu voor wandmontage of tafelgebruik gaat, deze folderhouder biedt de perfecte oplossing voor een nette en professionele presentatie. Bestel vandaag nog en optimaliseer de manier waarop u uw flyers en brochures presenteert. Uw boodschap verdient aandacht, en met deze folderhouder wordt die zonder twijfel opgemerkt.

Specificaties

Artikelnummer: WPA6
Formaat (Bekijk maattabel): A6
Buitenmaat: 115 x 120 x 42 mm (BxHxD)
Binnenmaat: 110 x115 x 38 mm. (BxHxD)
Materiaal: polystyreen
Kleur: helder transparant
Gewicht: 110 gram
Extra: Inclusief demonteerbare balie klem AB1

wandfolderhouder A6

  • Leverbaar per 6 stuks
  • WPA6
Sale!
4 .99 p.st. 5.60 6 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,99 p.st.
12 stuks € 4,85 p.st.
36 stuks € 4,70 p.st.
72 stuks € 4,55 p.st.

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Taymar® Wandfolderhouder voor DIN A6 - Voor een Opvallende Presentatie

Bent u op zoek naar een handige en gestructureerde manier om uw DIN A6 flyers en brochures te tonen? Ontdek de voordelen van onze Taymar® WPA6 wandfolderhouder:

  • Geschikt voor DIN A6 Hoog: Deze folderhouder is speciaal ontworpen voor flyers en brochures in DIN A6-formaat hoog (105 mm x 148 mm), waardoor een opvallende presentatie mogelijk is.

  • Helder en Transparant Design: Onze wandfolderhouder is volledig transparant en kristalhelder, waardoor uw flyers en brochures zonder enige obstructie duidelijk zichtbaar zijn.

  • Eenvoudig te Vullen en Verwijderen: U kunt uw reclamemateriaal moeiteloos plaatsen en verwijderen, waardoor klanten snel toegang hebben tot de informatie die ze zoeken.

  • Royale Vuldiepte van 38 mm: De ruime vuldiepte van 38 mm zorgt ervoor dat u voldoende flyers en brochures kunt opslaan, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen.

  • Flexibel in Gebruik: Deze folderhouder kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd met slechts twee schroeven (niet inbegrepen), maar kan ook dienen als tafelbrochurehouder met de optionele AB1-standaard.

De Taymar® WPA6 wandfolderhouder combineert een functioneel en kwalitatief design met praktisch gebruiksgemak. Uw reclamemateriaal zal snel de aandacht trekken en gemakkelijk toegankelijk zijn voor uw klanten. Of u nu kiest voor wandmontage of tafelgebruik, deze folderhouder biedt de perfecte oplossing voor een georganiseerde en professionele presentatie. Bestel vandaag nog en verbeter de manier waarop u uw flyers en brochures presenteert. Uw boodschap verdient de aandacht, en met deze folderhouder zal deze zonder twijfel worden opgemerkt.