0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Wijnfleshouder

Wijn display
Ben je op zoek naar een goedkope wijnfleshouder? Dan ben je bij Displaywinkel.nl aan het juiste adres. Wij verkopen wijn displays van uitstekende kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig plexiglas. Door dit stevige glas is het mogelijk om de wijnfleshouder lang te gebruiken. In onze wijnfleshouder is het mogelijk om 1 (wijn)fles te presenteren. Op deze manier is het gemakkelijk om met de goedkope wijnfleshouder je fles wijn stijlvol te etaleren. De wijnflesdisplay heeft een stevige uitvoering in 4 millimeter transparant acrylaat en de randen zijn netjes gepolijst.

Staffelkorting op onze flesshouder!
Eén van de mooie dingen die wij aanbieden bij onze webshop, is het feit dat de prijzen goedkoper worden wanneer je er meer tegelijk koopt. Dit geldt natuurlijk ook bij onze fleshouder. Het is namelijk zo dat wanneer je er 10 stuks je 5% bespaart, wanneer je er 50 koopt je 12% bespaart en wanneer je er 70 of meer koopt je 16% bespaart. Wij raden je dan ook aan dat wanneer je op zoek bent naar een wijnfleshouder en je er meer flessen wijn tegelijk wilt promoten, om dan een groter orderaantal te bestellen, zodat jezelf natuurlijk goedkoper uit bent! Wij hebben ook een menukaart houder beschikbaar.

Displaywinkel.nl, de aanbieder van de goedkope wijnfleshouder
Je kan er vanuit gaan dat wanneer je een wijnfleshouder bij ons besteld, je gegarandeerd een kwalitatief product ontvangt. Wij hebben namelijk al meer dan 16 jaar ervaring in het online aanbieden van display producten. Wij verkopen dan ook alleen A-kwaliteit producten en hebben het grootste assortiment tot onze beschikking. Je kan de wijnfleshouder en onze andere producten dan ook nergens goedkoper krijgen. Tevens zijn wij 24/7 bereikbaar om jouw dringende vragen altijd goed te beantwoorden.

Specificaties

Artikelnummer: 22900190
Afmeting: 205 x 150 x 135 mm ( l x h x b )
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant

Wijnfleshouder

  • Leverbaar per stuk
  • 22900190
Sale!
9 .95 p.st. 14.95 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
10 stuks € 9,45 p.st.
50 stuks € 8,75 p.st.
70 stuks € 8,35 p.st.

Nieuwste producten

Brochurehouder Standaard 3x A4 Brochurehouder Standaard 3x A4

Leverbaar per stuk

67 .00 p.st.
Bekijk product
aanbrengen 2 stroken dubbelzijdig tape aanbrengen 2 stroken dubbelzijdig tape

Leverbaar per 76 stuks

2 .00 p.st.
Bekijk product
RVS Afstandhouders 15 mm RVS Afstandhouders 15 mm

Leverbaar per stuk

6 .50 p.st.
Bekijk product