0

Wijnfleshouder

Presenteer je favoriete wijn met klasse

Ontdek de perfecte wijnfleshouder bij Displaywinkel.nl - jouw bron voor hoogwaardige en betaalbare wijn displays. Onze wijnfleshouders zijn vervaardigd van duurzaam plexiglas van topkwaliteit, waardoor ze niet alleen stevig zijn maar ook een langdurige elegantie bieden. Met ruimte voor één (wijn)fles biedt onze wijnfleshouder een eenvoudige en stijlvolle manier om je fles wijn te presenteren.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Hoogwaardig Plexiglas: Onze wijnfleshouders zijn gemaakt van 4 millimeter transparant acrylaat, met zorgvuldig gepolijste randen voor een nette afwerking.

✅ Eenvoudige Presentatie: Met onze wijnfleshouder wordt het presenteren van je favoriete wijn een moeiteloze en stijlvolle ervaring.

✅ Staffelkorting: Profiteer van onze aantrekkelijke staffelkortingen - bespaar 5% bij aankoop van 10 stuks, 12% bij 50 stuks en zelfs 16% bij 70 stuks of meer.

Waarom Displaywinkel.nl?

Bij Displaywinkel.nl ben je verzekerd van hoogwaardige producten met meer dan 20 jaar ervaring in de online verkoop van displayproducten. We bieden niet alleen de beste prijzen, maar ook een uitgebreid assortiment om aan al je displaybehoeften te voldoen. Wanneer je kiest voor een wijnfleshouder van Displaywinkel.nl, kies je voor kwaliteit, klasse, en betaalbaarheid.

Bestel vandaag nog jouw stijlvolle wijnfleshouder en geniet van de perfecte manier om je favoriete wijnen te presenteren!

Specificaties

Artikelnummer: 22900190
Afmeting: 205 x 150 x 135 mm ( l x h x b )
Materiaal: acrylaat 4 mm
Kleur: transparant

Wijnfleshouder

  • Leverbaar per stuk
  • 22900190
Sale!
9 .95 p.st. 14.95 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
10 stuks € 9,45 p.st.
50 stuks € 8,75 p.st.
70 stuks € 8,35 p.st.

Nieuwste producten

Presenteer je Favoriete Wijn met Klasse - Ontdek Stijlvolle Wijnfleshouders bij Displaywinkel.nl

Bij Displaywinkel.nl bieden wij de perfecte wijnfleshouder voor de presentatie van jouw favoriete wijnen. Als toonaangevende bron voor hoogwaardige en betaalbare wijn displays, leveren wij producten die jouw wijncollectie op een elegante manier in de schijnwerpers zetten. Gemaakt van duurzaam plexiglas van topkwaliteit, brengen onze wijnfleshouders niet alleen stevigheid maar ook een blijvende elegantie met zich mee.

Belangrijkste Kenmerken:

Hoogwaardig Plexiglas: Onze wijnfleshouders zijn vervaardigd uit 4 millimeter transparant acrylaat, met zorgvuldig gepolijste randen voor een verfijnde afwerking.

Eenvoudige Presentatie: Met onze wijnfleshouder wordt het moeiteloos en stijlvol presenteren van je favoriete wijn een vanzelfsprekendheid.

Staffelkorting: Profiteer van onze aantrekkelijke staffelkortingen - bespaar 5% bij aankoop van 10 stuks, 12% bij 50 stuks en maar liefst 16% bij 70 stuks of meer.

Waarom Displaywinkel.nl?

Met meer dan 20 jaar ervaring in de online verkoop van displayproducten, staat Displaywinkel.nl garant voor hoogwaardige producten. Naast de beste prijzen bieden wij een uitgebreid assortiment om aan al je displaybehoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, klasse en betaalbaarheid wanneer je een wijnfleshouder selecteert van Displaywinkel.nl.

Bestel vandaag nog jouw stijlvolle wijnfleshouder en geef je favoriete wijnen de presentatie die ze verdienen!