0

Wil je dolgraag weer aan het werk, maar lukt het niet om op een veilige afstand van elkaar te zitten? Of zitten jouw klanten te dicht op elkaar om iedereen weer te mogen verwelkomen? Maak een paar kleine aanpassingen en je kunt toch weer volop aan de bak. Met bijvoorbeeld deze transparante roll-up banners transformeer jij je werkplek in een veilige werkomgeving zonder de hele ruimte om te bouwen. Plaats de banner tussen twee mensen in, stel de stok op de gewenste hoogte, trek de transparante banner omhoog en je bent klaar om te gaan! Toch ergens anders een beschermingsscherm nodig? Door de aluminium cassette is de transparante roll-up banner ontzettend licht waardoor je deze moeiteloos van plek verandert.

Één systeem voor dubbel gebruik
Gebruik de Beschermende Acrylglas Beschermingswand als een beschermende wand om het fysieke contact tussen medewerkers en klanten te verminderen.


Wieltjes voor eenvoudig verplaatsen
Een vrijstaande mobiele beschermende scheidingswand met wieltjes voor een eenvoudige verplaatsing. Beweeg de beschermende acrylglaswand naar de juiste plaats en verplaats het gemakkelijk weer terug. Blokkeer de remmen en het product staat veilig.

Een perfecte oplossing voor de lange termijn
Een zilveren aluminium constructie Textielframe met stalen gepoedercoate poten voor optimale stabiliteit. Gebruik het als een beschermende wand om de hoeveelheid fysiek contact te verminderen, of laat er een textielprint op drukken om jouw producten en activiteiten te promoten. Ideaal te gebruiken in openbare ruimtes, op kantoren, bij opleidingscentra of in entreehallen. Een stabiel barrièresysteem, een perfecte oplossing voor lange termijn.

Uitstekende beschermingswand
Verminder de hoeveelheid fysiek contact tussen medewerkers en klanten met de beschermende inschuifbare framewand. Een geweldig transparant beschermframe met een acrylglas wand. Een stevige constructie, met een stalen poot en een aluminium frame, ondersteund door een plexiglas paneel bevestigd met rubberen sealing. Ideaal te gebruiken bij kassa's, balies, op tafels of op kantoren. Biedt dezelfde service aan jouw klanten en bescherm jouw medewerkers. Ideaal te gebruiken in winkels, bij servicepunten of op kantoren.

Een perfecte oplossing voor de lange termijn
Dankzij de metalen poten, de stevige constructie en het aluminium frame, is de Beschermende Inschuifbare Framewand erg stabiel en langdurig te gebruiken. Een geweldige beschermingswand, die stabiel en veilig is.

Eenvoudig te installeren en van positie te veranderen
Schroef simpelweg de metalen voetjes op het alumuminium frame en de Beschermende Inschuifbare Framewand is klaar voor gebruik. Eenvoudig te installeren en om van positie te veranderen, door het gewoon te verplaatsen en neer te zetten waar je het nodig hebt. Gebruik het op ieder vlak oppervlak, zoals op een balie of op een tafel. Verkrijgbaar in liggende of staande positie.