0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Kliklijst A1

Kliklijst A1

Op zoek naar een A1 formaat Kliklijst? Dan bent u bij Displaywinkel op het juiste adres, hier vind u diverse kliklijsten en zit er altijd wel eentje tussen die bij uw situatie past. Naast kliklijsten biedt Displaywinkel ook folderhouders en kaarthouders aan. Een kliklijst in A1 formaat is het één na grootste formaat wat geleverd kan worden, de afmetingen hiervan bedragen 594mm x 840mm. Kliklijsten kunnen zowel voor privé als zakelijk worden aangeschaft. Bij zakelijk kan men denken aan diverse reclame uitingen die met een kliklijst eenvoudig te tonen zijn. Een kliklijst is makkelijk in gebruik en kan overal worden opgehangen. Displaywinkel biedt al een kliklijst A1 aan voor een prijs van €27,56. Lees hieronder welke kliklijsten er allemaal beschikbaar zijn en waarvoor u ze nog meer kunt gebruiken.

Assortiment kliklijsten in A1-formaat

Bij Displaywinkel heeft u ruime keuze uit kliklijsten, ze verschillen in profiel, kleur en functionaliteit, u heeft keus uit de volgende kliklijsten:

Dubbelzijdig

Voorzetfolie

Wood

22mm A1

Zwart

A1-kliklijst-dubbelzijdig A1-voorzetfolie A1-Kliklijst-Wood A1-kliklijst-22mm A1-kliklijst-zwart

32mm A1

Waterproof

Wit

Security

Posterframe

A1-kliklijst-32mm A1-waterproof A1-kliklijst-wit A1-Security A1-postframe

Enkelzijdig

A1-kliklijst-enkelzijdig

Voordat u voor een bepaalde kliklijst kiest, is het handig om te weten waar u de kliklijst gaat ophangen en waarvoor u het gaat gebruiken. Zo hangt een kliklijst Wood netjes in uw kantoor en geeft het de kamer een fijne en warme sfeer. Wat u wel zeker weet is dat de kliklijsten van stevig materiaal worden gemaakt en dat ze er altijd goed uit zien.

Op zoek naar een ander formaat?

Naast de kliklijst A1 hebben wij, zijn de kliklijsten in meerdere formaten beschikbaar:

Nog steeds twijfel?

Twijfel u nog welke kliklijst het beste bij u past? De klantenservice van Displaywinkel wilt u hier graag bij helpen, u kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)76 8 200 300 of een mail te sturen naar info@displaywinkel.nl waar u binnen 24 uur een antwoord kan verwachten op uw vraag.