0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Tafelstandaard

Tafelstandaard

Een tafelstandaard is een onmisbare accessoire voor de professionele sector. Als het gaat om de commerciële sector is de tafelstandaard het ultieme hulpmiddel om een boodschap op tafel duidelijk onder de aandacht te brengen. Ook is de tafelstandaard uitermate geschikt voor sectoren waar informatie naar de persoon van levensbelang kan zijn. Een voorbeeld hiervan is de wachtkamer van de huisarts. De tafelstandaard zorgt ervoor dat de inhoud opvalt en dat mensen geneigd zijn om de content te lezen. .

De verschillende vormen tafelstandaarden.

Tafelstandaarden zijn te verdelen in drie groepen ieder groep heeft zijn eigen plus en minpunten. Hieronder staan per categorie de belangrijkste punten op een rij.

 

L-standaard

T-standaard

V-standaard

Tafelstandaard hoekmodel
V standaard Arcylaat A4  
  • De L-standaard is te herkennen aan de L-vormige behuizing. Dit type is geschikt wanneer u de boodschap alleen van de voorzijde wil presenteren.
  • De T-standaard is de klassieker waar het mogelijk is om via de voor en achterzijde de boodschap te presenteren.
  • De V-standaard is ook bekend onder het label naambord. Dit model is handig voor conferenties en seminars.

Andere producten.

Buiten alle modellen tafelstandaarden heeft displaywinkel.nl nog veel meer artikelen om het kantoor of commerciële ruimte compleet te maken. Van stoepborden voor buiten tot kaarthouders voor binnen en allerlei verschillende presentatiemateriaal.

Algemene informatie displaywinkel

Al onze prijzen die op de site staan zijn berekend zonder de wettelijke belastingen. In Nederland werken wij samen met de volgende partijen PostNL en DPD. Voor zendingen naar België wordt standaard gekozen voor DPD. De kosten voor zendingen binnen Nederland bedragen €9,50 en voor zendingen naar België zijn de kosten €15,00. Bij Orders waar het bedrag boven de €150 netto uitkomen vervallen de verzendkosten. Al meer dan 90 jaar is Displaywinkel de partij voor a-kwaliteit presentaties.