L standaard

L-standaard

Uw documenten, flyers op menukaarten op een nette manier presenteren aan uw klant of gast? De L-standaard van Displaywinkel is daar zeker geschikt voor. De L-standaard is een L-vormige kaarthouder gemaakt van transparant acrylaat. De kaarthouder blijft stevig staan door de voet die aan de onderkant is vastgemaakt, u kunt zelf kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat. U kunt de L-standaard aanschaffen met doorzichtige voet, maar Displaywinkel biedt ook kaarthouders aan met een aluminium of houten voet.

Diverse soorten en maten

Naast de keuze uit type voet, heeft u ook keus uit verschillende groottes. Displaywinkel biedt een L-standaard aan in A9 tot en met A3 formaat, hierbij is A9 het kleinste en A3 het grootste. U kunt de kleinere formaten gebruiken voor in vitrines, op een bureau of balie. De grote formaten zijn eerder geschikt om belangrijke informatie op kwijt te kunnen, zoals een menu of bepaalde aanbieding. U kunt er dan voor kiezen een L-standaard in de lengte of in de breedte aan te schaffen, in de breedte gaat het om een liggende kaarthouder. Displaywinkel heeft genoeg keus dus kies de L-standaard die het beste bij u past.

Andere kaart- en folderhouders

Bij een L-standaard is de informatie aan één kant te zien, dit omdat de L-standaard schuin staat. Wilt u liever dat uw inhoud aan beide kanten leesbaar is, dan is de T-standaard meer geschikt voor u. Deze is gemaakt van hetzelfde materiaal en is beschikbaar in diverse maten. Displaywinkel biedt ook folderhouders aan wanneer u liever heeft dat uw informatie meegenomen kan worden