0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

V Standaard

V Standaard

V-standaard kaarthouders

Bent u de slordige papieren naambordjes ook helemaal beu? De V-standaard kaarthouder is hiervoor de ideale oplossing. In deze V-standaard kunt u uw naambordje gemakkelijk kwijt. Door het V vormige figuur blijft het standaard goed op tafel staan en ziet het er ook nog eens netjes uit. Het standaard is transparant en is aan beide kanten te gebruiken. U heeft al een V-standaard vanaf €2,59.

Verschillende maten V Standaarden

Een V-standaard kunt u aanschaffen in verschillende groottes, Displaywinkel biedt deze aan in A4, A5 en A6 aan. Hierbij is A4 het grootst en A6 het kleinst. Denkt u dus goed na waar u de kaarthouder wilt plaatsen. Een naambordje kan worden geplaatst in een vergaderzaal waar de afstand tussen de inzittenden erg groot kan zijn, de kaarthouders moeten in dat geval wel groot genoeg zijn zodat iedereen het kan lezen. Kleine V-standaard houders kunnen voorkomen op bijvoorbeeld persoonlijke bureaus.

V standaard Kaarthouder A4

V standaard Kaarthouder A5

V standaard kaarthouder A6

V standaard Arcylaat A4

V standaard Kaarthouder A4 V standaard Kaarthouder A5 V standaard kaarthouder A6 V standaard Arcylaat A4

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om een kaarthouders. Naast een V-standaard zijn er ook nog andere diverse standaarden, zoals een T- of een L-standaard. U heeft ook keus uit een menuclip, deze lijken qua vorm erg veel op de V-standaard, echter zit er hier nog een extra transparante zijkant aan. Deze menuclips worden niet gebruikt als naamhouder, maar worden aangeschaft als kaartklem om folders of menukaarten in te stoppen. Kijk zelf naar welk product uw voorkeur uit gaat.Online aanschaffenBent u eruit welke V-standaard het beste bij u past, dan kunt u deze gemakkelijk in grote aantallen bij ons aanschaffen. Hoe meer kaarthouders u tegelijk aanschaft, hoe meer korting u van ons zal ontvangen. Denk hier dus goed over na en bestel ze vandaag nog, u kunt de V-standaard dan al binnen 1 of 2 dagen bij u thuis of op kantoor verwachten.Andere type kaarthouder? 

Andere type kaarthouders die Displaywinkel verkoopt: