0

L-standaard A9 landscape plexi

Geef je liggende A9-formaat kaarten de perfecte presentatie met onze hoogwaardige L-Standaard A9 Landscape (53 x 37 mm, b x h). Ontdek waarom deze standaard een uitstekende keuze is voor jouw presentatiebehoeften:

✅ Glashelder Acrylaat: Vervaardigd uit transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), biedt deze L-vormige kaarthouder een kristalheldere weergave voor je A9-kaarten, waardoor de informatie duidelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

✅ Topkwaliteit: Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat je presentatie er professioneel uitziet en de aandacht trekt. Onze L-Standaard A9 Landscape is duurzaam en stijlvol, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke presentatieomgeving.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde uitstraling toe aan je presentatie, waardoor een blijvende indruk ontstaat. De aandacht voor detail zorgt ervoor dat je kaarten worden gepresenteerd met een luxe uitstraling.

✅ Liggende A9-formaat: Speciaal ontworpen voor liggende A9-formaat kaarten, is deze standaard ideaal voor menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. Het geeft je de flexibiliteit om verschillende soorten informatie op een professionele manier te presenteren.

Kies voor de L-Standaard A9 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een hoger niveau. Of het nu in je restaurant, winkel of bedrijf is, deze standaard biedt de ideale oplossing voor een professionele en aantrekkelijke presentatie. Bestel vandaag nog en maak indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Geef je presentatie een professionele uitstraling en laat deze schitteren met onze L-Standaard A9 Landscape.

Specificaties

Artikelnummer: 25200190
Formaat (Bekijk maattabel): A9
Afmeting: 53 x 37 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 13 gram

L-standaard A9 landscape plexi

  • Leverbaar per 24 stuks
  • 25200190
1 .65 p.st. 2 .00 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,65 p.st.
24 stuks € 1,55 p.st.
120 stuks € 1,50 p.st.
240 stuks € 1,40 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
T-standaard A7 plexi T-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .30 p.st.
Bekijk product
menuhouder a5 met alu-voet menuhouder a5 met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

9 .95 p.st.
Bekijk product

Verbeter de presentatie van je liggende A9-formaat kaarten met onze hoogwaardige L-Standaard A9 Landscape (53 x 37 mm, b x h). Ontdek de uitstekende eigenschappen die deze standaard tot een perfecte keuze maken voor al je presentatiebehoeften:

Glashelder Acrylaat: Onze L-vormige kaarthouder is vervaardigd uit transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), wat resulteert in een kristalheldere weergave van je A9-kaarten. Dit garandeert dat de informatie op een duidelijke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd, waardoor de boodschap effectief wordt overgebracht.

Topkwaliteit: Wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat je presentatie een professionele uitstraling heeft en de aandacht trekt. Onze L-Standaard A9 Landscape is niet alleen duurzaam maar biedt ook een stijlvolle presentatieoplossing voor elke omgeving.

Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde uitstraling toe aan je presentatie, waardoor een blijvende indruk ontstaat. Deze aandacht voor detail draagt bij aan de luxe uitstraling van de kaarthouder en draagt bij aan een professionele presentatie.

Liggende A9-formaat: Speciaal ontworpen voor liggende A9-formaat kaarten, biedt deze standaard de ideale oplossing voor menu's, prijslijsten en andere informatieve displays. Hierdoor heb je de flexibiliteit om verschillende soorten informatie op een professionele manier te presenteren, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van deze kaarthouder.

Kies voor de L-Standaard A9 Landscape en til de presentatie van je kaarten naar een hoger niveau. Of het nu in je restaurant, winkel of bedrijf is, deze standaard biedt een perfecte oplossing voor een professionele en aantrekkelijke presentatie. Bestel vandaag nog en maak indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Geef je presentatie een professionele uitstraling en laat deze schitteren met onze L-Standaard A9 Landscape.