0

L-standaard A9 plexi

✅ Verbeterde Presentatie: Maak uw presentatie aantrekkelijker met onze L-vormige A9 (37 x 53 mm = BxH) kaarthouder van transparant gepolijst acrylaat.

✅ Geschikt voor Diverse Locaties: Ideaal voor het presenteren van rechtopstaande A9 kaartjes op balies, vitrines en bureaus.

✅ Eenvoudig Verwisselbaar: Enkelzijdig te gebruiken en biedt gemakkelijke verwisselmogelijkheden voor diverse toepassingen.

✅ Veelzijdige Toepassingen: Perfect voor de toonbank, etalage, vitrine, productinformatie, en het presenteren van (prijs)aanbiedingen.

✅ Professionele Uitstraling: Voeg een professionele uitstraling toe aan uw presentaties en maak informatie overzichtelijk en aantrekkelijk.

Investeer in kwaliteit met onze L-vormige kaarthouder en verbeter effectief uw presentaties op verschillende locaties. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een transparante en gepolijste kaarthouder voor uw A9 kaartjes.

Specificaties

Artikelnummer: 25100190
Formaat (Bekijk maattabel): A9
Afmeting: 37 x 53 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 9 gram
Extra: voet is 30 mm.

L-standaard A9 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25100190
1 .80 p.st. 2 .18 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,80 p.st.
24 stuks € 1,70 p.st.
120 stuks € 1,60 p.st.
240 stuks € 1,55 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A9 landscape plexi L-standaard A9 landscape plexi

Leverbaar per 24 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product
Menuclip A6 plexi Menuclip A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .95 p.st. 3.35
Bekijk product

✅ Optimaliseer uw Presentatie: Verhoog de aantrekkelijkheid van uw presentatie met onze L-vormige A9 (37 x 53 mm = BxH) kaarthouder van transparant gepolijst acrylaat.

✅ Geschikt voor Diverse Locaties: Ideaal voor het tentoonstellen van rechtopstaande A9 kaartjes op balies, vitrines en bureaus.

✅ Eenvoudig te Wisselen: Enkelzijdig te gebruiken en biedt moeiteloze mogelijkheden voor het verwisselen van kaartjes, geschikt voor verschillende toepassingen.

✅ Veelzijdig Inzetbaar: Perfect voor de toonbank, etalage, vitrine, productinformatie en het presenteren van (prijs)aanbiedingen.

✅ Professionele Uitstraling: Voeg een professionele uitstraling toe aan uw presentaties en maak informatie overzichtelijk en aantrekkelijk.

Investeer in kwaliteit met onze L-vormige kaarthouder en optimaliseer effectief uw presentaties op diverse locaties. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een transparante en gepolijste kaarthouder voor uw A9 kaartjes.