0

L-standaard A3 landscape plexi

L-Standaard A3 Landscape: Kwaliteit in Transparantie

Met onze L-Standaard A3 Landscape, gemaakt van glashelder acrylaat met gepolijste zijkanten, til je de presentatie van liggende A3 formaat kaarten naar een nieuw niveau. Ontdek waarom dit de perfecte keuze is:

✅ Glashelder Acrylaat: Deze kaarthouder is gemaakt van transparant acrylaat, wat zorgt voor een heldere en kristalheldere presentatie van je liggende A3 kaarten.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een hoogwaardige uitstraling toe aan de standaard en maken je presentatie nog professioneler.

✅ Ruime Afmetingen: Met een formaat van 297x420 mm (HxB) is deze standaard zeer geschikt voor liggende A3 kaarten en biedt voldoende ruimte om je boodschap duidelijk over te brengen.

Of je nu informatie wilt delen, advertenties wilt tonen of je bedrijf wilt presenteren, de L-Standaard A3 Landscape biedt de perfecte oplossing voor een indrukwekkende en heldere presentatie. Kies voor kwaliteit in transparantie en zet je kaarten in de schijnwerpers met deze hoogwaardige kaarthouder. Bestel vandaag nog en laat je boodschap opvallen!

Specificaties

Artikelnummer: 25200890
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 420 x 297 (b x h)
Materiaal: acrylaat 3mm
Kleur: transparant
Gewicht: 990 gram

L-standaard A3 landscape plexi

  • Leverbaar per stuk
  • 25200890
12 .75 p.st. 15 .43 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 12,75 p.st.
6 stuks € 12,50 p.st.
36 stuks € 12,25 p.st.
108 stuks € 11,75 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
T-standaard A3 landscape T-standaard A3 landscape

Leverbaar per 2 stuks

16 .95 p.st.
Bekijk product
kaarthouder a3 liggend kaarthouder a3 liggend

Leverbaar per 2 stuks

9 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .50 p.st.
Bekijk product

L-Standaard A3 Landscape: Verfijnde Presentatie voor Liggende A3 Documenten

In de wereld van presentatie en display is de L-Standaard A3 Landscape een ware parel, gecreëerd om jouw liggende A3 formaat documenten op een verfijnde en professionele manier te etaleren. Laten we eens kijken naar de overtuigende redenen waarom deze kaarthouder een onmisbaar element is voor jouw presentaties:

Glashelder Acrylaat: Laat je documenten stralen in de schittering van glashelder acrylaat. Dit hoogwaardige materiaal verzekert je van een presentatie die elke keer weer kristalhelder is, waarbij de details en de boodschap nauwkeurig worden weergegeven.

Elegantie tot in de Zijkanten: Het verschil zit hem in de details. De met zorg gepolijste zijkanten van deze L-Standaard voegen een onmiskenbare elegantie toe, waardoor je presentatie er niet alleen professioneel uitziet, maar ook de aandacht trekt.

Uitgebreide Afmetingen: Grootse ideeën verdienen ruimte, en met een royale afmeting van 297x420 mm (hoogte x breedte) biedt deze standaard voldoende ruimte om je boodschap, ontwerpen of informatie duidelijk en onderscheidend over te brengen.

Het maakt niet uit of je informatiemateriaal wilt delen, aansprekende advertenties wilt tonen, of je bedrijf op een overtuigende manier wilt voorstellen; de L-Standaard A3 Landscape biedt een onovertroffen oplossing voor een indrukwekkende en glasheldere presentatie. Kies voor verfijning in transparantie en zorg ervoor dat je documenten de aandacht krijgen die ze verdienen met deze hoogwaardige kaarthouder. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en laat je boodschap stralen als nooit tevoren!