0

L-standaard A5 landscape plexi

Upgrade je presentatie met onze Professionele L-Standaard A5 Landscape (A5 = 210 x 148 mm, BxH) en ontdek waarom dit de perfecte keuze is voor een indrukwekkende presentatie van je liggende A5-formaat kaarten. Hier zijn de redenen waarom onze L-Standaard A5 Landscape uitblinkt:

✅ Glashelder Acrylaat: Gemaakt van transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), biedt deze L-vormige kaarthouder een kristalheldere weergave voor je A5-kaarten, waardoor de informatie duidelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

✅ Topkwaliteit: Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je presentatie er professioneel uitziet en de aandacht van je doelgroep trekt. De duurzame constructie zorgt voor een langdurig gebruik.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een verfijnde uitstraling toe aan je presentatie, waardoor een blijvende indruk achterblijft. Het moderne ontwerp past naadloos in elke omgeving.

✅ Liggende A5-formaat: Ontworpen om liggende A5-formaat kaarten te accommoderen, maakt onze standaard het perfect voor het presenteren van menu's, prijslijsten en andere informatieve displays met een professionele uitstraling.

Kies voor de L-Standaard A5 Landscape en verhoog de kwaliteit van je kaartpresentatie op een professionele en aantrekkelijke manier. Of je nu actief bent in een restaurant, winkel of bedrijf, deze standaard biedt de ideale oplossing voor een stijlvolle presentatie. Bestel vandaag nog en maak indruk op je klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder, waarmee je een professionele uitstraling geeft aan je presentatie. Laat je presentatie schitteren met onze L-Standaard A5 Landscape!

Specificaties

Artikelnummer: 25200690
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 210 x 148 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 170 gram
Extra: voetje is 75 mm

L-standaard A5 landscape plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 25200690
2 .95 p.st. 3 .57 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,95 p.st.
24 stuks € 2,80 p.st.
120 stuks € 2,65 p.st.
240 stuks € 2,50 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
T-standaard A5 landscape T-standaard A5 landscape

Leverbaar per 6 stuks

3 .45 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A5 liggend kaarthouder A5 liggend

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes wandkaarthouder a5 liggend met gaatjes

Leverbaar per 6 stuks

3 .35 p.st.
Bekijk product

Upgrade jouw presentatie naar een hoger niveau met onze Professionele L-Standaard A5 Landscape (A5 = 210 x 148 mm, BxH) en ontdek waarom deze de perfecte keuze is voor een indrukwekkende showcase van jouw liggende A5-formaat kaarten. Hier zijn de onderscheidende kenmerken die onze L-Standaard A5 Landscape tot een uitblinker maken:

✅ Glashelder Acrylaat: Vervaardigd uit transparant gepolijst acrylaat (plexiglas), biedt deze L-vormige kaarthouder een onberispelijk heldere weergave voor jouw A5-kaarten, waardoor de informatie op een duidelijke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

✅ Topkwaliteit: Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw presentatie er professioneel uitziet en de aandacht van jouw doelgroep trekt. De duurzame constructie garandeert langdurig gebruik, waardoor de investering zichzelf terugbetaalt.

✅ Gepolijste Zijkanten: De verfijnde uitstraling wordt versterkt door de gepolijste zijkanten, waardoor een blijvende indruk wordt achtergelaten. Het moderne ontwerp integreert naadloos in elke omgeving en draagt bij aan de esthetiek van jouw presentatie.

✅ Liggende A5-formaat: Specifiek ontworpen om liggende A5-formaat kaarten te accommoderen, maakt onze standaard het ideaal voor het presenteren van menu's, prijslijsten en andere informatieve displays met een professionele uitstraling.

Kies voor de L-Standaard A5 Landscape en verhoog de kwaliteit van jouw kaartpresentatie op een professionele en aantrekkelijke manier. Of je nu actief bent in een restaurant, winkel of bedrijf, deze standaard biedt de ideale oplossing voor een stijlvolle en effectieve presentatie. Bestel vandaag nog en maak indruk op jouw klanten en gasten met deze hoogwaardige kaarthouder. Laat jouw presentatie schitteren met onze L-Standaard A5 Landscape!