Wissellijsten

Met de wissellijsten van Displaywinkel.nl zorgt u ervoor dat uw posters langer meegaan en altijd gezien worden. Dankzij ons unieke kliksysteem zijn zowel uw posters als de bijpassende beschermfolie razendsnel te vervangen. Dit maakt onze aluminium wissellijsten dé perfecte oplossing voor de presentatie van regelmatig wisselend actiedrukwerk. Ideaal voor elk bedrijf, of het nu om een winkel, horecagelegenheid, overheidsinstelling of wat dan ook gaat.

Altijd bijpassende wissellijsten tot 70x100 cm

In ons assortiment zit altijd een geschikte wissellijst, voor welke toepassing dan ook. U kunt ze zelfs gebruiken om tegen de buitengevel te bevestigen, aangezien de wissellijsten spatwaterdicht zijn. Qua afmetingen is ons assortiment erg variabel, dus neem eens een kijkje. We leveren aluminium wissellijsten voor posters met de onderstaande afmetingen:

  • Wissellijst A0   (840x1188 mm)
  • Wissellijst A1    (594x840 mm)
  • Wissellijst A2    (420x594 mm)
  • Wissellijst A3  (297x420 mm)
  • Wissellijst A4    (210x297 mm)
  • Wissellijst A5    (148x210 mm)
  • Wissellijsten 50x70 cm
  • Wissellijsten 70x100 cm

De genoemde formaten hebben overigens betrekking op de afmeting van de posters en niet op de afmeting van de wissellijsten zelf. De afmetingen van de lijsten verschillen per soort wissellijst, zoals bij de afsluitbare wissellijst, de posterklemmen en de gekleurde wissellijsten. Wat daarnaast niet vergeten mag worden, is de ontspiegelende werking van de afdekfolie. Hierdoor ontstaat een antireflectie weergave van uw drukwerk, zodat deze vanuit ieder oogpunt goed te zien is, zonder weerspiegelingen. Dit maakt de wissellijsten, 70x100 cm of kleiner, altijd uitermate toepasbaar in de buitenlucht.

Grote wissellijsten eenvoudig online bestellen

Op Displaywinkel.nl kunt u niet alleen de perfecte wissellijst voor uw zaak bestellen; ook andere presentatiemiddelen behoren tot ons assortiment. Ons ruime assortiment bestaat naast randloze wissellijsten uit folderbakjes, stoepborden, raamdisplays en kaarthouders. Dankzij onze iDEAL-betaling is uw order in een razendsnel tempo verwerkt en kunt u in sommige gevallen de volgende werkdag al over de gewenste presentatieartikelen beschikken.

Onze wissellijsten zijn dé ideale oplossing voor al uw advertenties en aankondigingen.

Ook een fraaie posterklem kan een mooie oplossing voor de binnenpresentatie van posters.

Wissellijst vanaf A5 t/m A0 ook in zwart, wit en houtmotief

Ga naar Wissellijsten