Wissellijsten

Met de wissellijsten van Displaywinkel zorgt u ervoor dat u posters langer meegaan en altijd gezien worden! Door het unieke 'klik-systeem' zijn zowel uw posters als de bijpassende beschermfolie binnen een halve minuut (!) te vervangen. Hierdoor vormen onze wissellijsten dé perfecte oplossing voor de presentatie van regelmatig wisselend actiedrukwerk; ideaal dus voor uw winkel of horeca-gelegenheid. Omdat de wissellijsten spatwater dicht zijn, kunt u ze zelfs gebruiken om tegen de buitengevel te bevesitgen.

Altijd bijpassende wissellijsten... 

 In ons assortiment vindt u altijd een lijst die de geschikte afmeting heeft voor uw (reclame)poster. Wij leveren wissellijsten voor posters met onderstaande afmetingen:

Wissellijst A0  (oftewel 840 x 1188 mm);
Wissellijst A1  (oftewel 594 x 840 mm);
Wissellijst A2  (oftewel 420 x 594 mm);
Wissellijst A3  (oftewel 297 x 420 mm);
Wissellijst A4  (oftewel 210 x 297 mm);
Wissellijst A5  (oftewel 148 x 210 mm);
Wissellijst 50 x 70  cm; en,
Wissellijst 70 x 100  cm.

Deze formaten hebben betrekking op de afmeting van de posters, en niet op de afmeting van wissellijst zelf. Bij de weergegeven afmetingen is dan ook het formaat van de lijst (22 of 32 mm dik) niet meegerekend.

met altijd goed zichtbare posters!

Iets wat niet vergeten mag worden wanneer we het hebben over onze wissellijsten, is de ontspiegelende werking van de afdekfolie. Hierdoor ontstaat een anti-reflectie weergave van uw drukwerk, zodat deze vanuit ieder oogpunt goed te zien valt en er geen spiegeling is van direct (zon)licht. Door deze specifieke eigenschap zijn de wissellijsten ook uitermate toepasbaar in de buitenlucht. De wissellijsten zijn tevens goed bestand tegen regenwater.

Suggestie: Combineer deze wissellijsten met onze overige presentatiemiddelen.

De wissellijsten zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met de overige displays uit onze catalogus. Hier valt bij te denken aan bijvoorbeeld stoepborden, welke qua materiaal en wisselsysteem identiek zijn aan onze wissellijsten, en daardoor perfect naast elkaar passen. Ook goed om te weten: naast de wissellijsten hebben we nog een goed product voor het binnen presenteren van uw posters: de handige posterklem. 

Online bestellen is heel eenvoudig

Op deze site kunt u niet alleen wissellijsten, maar ook andere presentatiemiddelen bestellen. Ons assortiment loopt uiteen van folderbakjes tot stoepborden en van raamdisplays tot menukaarthouders. Doordat wij iDeal-betaling accepteren, is uw order in een razendsnel tempo verwerkt. Dat betekent dat u in sommige gevallen al de volgende werkdag over de gewenste artikelen kunt beschikken. 

 

Onze wissellijsten zijn dé ideale oplossing voor al uw advertenties en aankondigingen.

Ook een fraaie posterklem kan een mooie oplossing voor de binnenpresentatie van posters.

Ga naar Wissellijsten